STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα-Ατρόμητος 2-2

Κέρκυρα-Ατρόμητος 2-2
INTIME SPORTS

Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο το οποίο άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Μετά από ένα παιχνίδι μέτριο που κυριάρχησαν τα λάθη στις δύο άμυνες, Κέρκυρα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η Κέρκυρα μετά από έξι αγώνες έχει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα (σ.σ. δεν έχει ακόμη νίκη), ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος φτάνοντας στους 10 βαθμούς, συνεχίζοντας την καλή του πορεία μέχρι στιγμής, παρότι δεν έκανε καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα δύο γκολ, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου, ενώ ρόλο έπαιξε και το βαρύ τερέν, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι μέτριο, χωρίς τις πολλές φάσεις και δύο αμυντικά λάθη, ένα από την Κέρκυρα και ένα από τον Ατρόμητο, επέφεραν από ένα γκολ στις δύο ομάδες για να ολοκληρωθεί το ματς ισόπαλο με 2-2 και την Κέρκυρα να μένει ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος να είναι αήττητος.

Γήπεδο: ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Μπιτσίδης (Θράκης), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Μήτσιος (Ηπείρου)/ Γκρούτσης (Κορινθίας)

Καιρός: Ασθενής βροχή

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης (70' Λόβιν), Καλαντζής, Αγρίτης (84' Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (88' Γιάντσης).

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης (67' Αναστασάκος), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (58' Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης (75' Δημούτσος).

Κίτρινες κάρτες: Κοντοδήμος (45', Κέρκυρα), Λόβιν (75', Κέρκυρα)-Καραγκούνης (61', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Γραμμόζης (38', Κέρκυρα), Αγρίτης (50', Κέρκυρα)-Καραγούνης (26', Ατρόμητος), Τάτος (80', Ατρόμητος)

Λίγες φάσεις αλλά βρήκαν στόχο

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν μπήκαν καλά, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρο και από τις λίγες φάσεις που έγιναν μπήκαν δύο γκολ, ένα από κάθε πλευρά.

Η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση ήταν και γκολ για τον Ατρόμητο. Στο 26', μετά από ωραία σέντρα του Σκόνδρα από δεξιά, ο Καραγκούνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον σύλλογο του Περιστερίου.

Στο 35', ο Καλαντζής από δεξιά γύρισε στην περιοχή του Ατρομήτου την μπάλα και ο Ιωάννου με σουτ την έστειλε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, (38') ήρθε η απάντηση της Κέρκυρας, όταν ο Γραμμόζης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, έκανε το δυνατό σουτ και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ιτάνζ για να κάνει το 1-1 για τον ΑΟΚ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, ήταν στο 44', όταν από το σουτ του Αγρίτη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

Τραγικό λάθος από τον Ατρόμητο

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ξεκίνησε με γκολ το οποίο ήρθε από ένα τραγικό λάθος της άμυνας του Ατρομήτου.

Στο 50' σε μια φάση που δεν "μύριζε" γκολ, ο Τομάς κάλυπτε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, ο Ιτανζ δεν βγήκε να την μαζέψει και την ασυνεννοησία αυτή, εκμεταλλεύτηκε ο Αγρίτης που πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για την Κέρκυρα.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Γιώργος Δώνης με τις αλλαγές που έκανε προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του για να φτάσει στην ισοφάριση.

Από την άλλη, ο αργός ρυθμός βόλευε την Κέρκυρα, η οποία κρατούσε σχετικά εύκολα το υπέρ της 2-1, αλλά μέχρι το 80'. Σε εκείνο το λεπτό, ο Κοντοδήμος δεν έδιωξε καλά την μπάλα, την πήρε ο Τάτος ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς και έκανε το 2-2 για τον Ατρόμητο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, δεν δημιουργήθηκε η μεγάλη φάση από τις δύο ομάδες και έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο "σφύριγμα " του διαιτητή Αρετόπουλου.

Τα πρόσωπα του αγώνα

Τα πρόσωπα του αγώνα της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο είναι σίγουρα οι Ιτάνζ και Τόμας. Οι δύο παίκτες δεν συνεννοήθηκαν καθόλου σε μια φάση που δεν "μύριζε" κίνδυνο για την ομάδα του Περιστερίου και ο Αγρίτης το εκμεταλλεύτηκε και σημείωσε το δεύτερο γκολ της Κέρκυρας.

Η Συνέντευξη Τύπου

Άδικο χαρακτήρισε το τελικό 2-2, ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας παράλληλα πως με τέτοιες εμφανίσεις από τους παίκτες του θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας παράλληλα πως είναι σημαντικό που δεν ηττήθηκε ο Ατρόμητος σε ένα εκτός έδρας ματς.

Στατιστικά Αγώνα


2

Γκολ

2

0

Ασίστ

1

7

Τελικές προσπάθειες

6

3

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

1

4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

3

0

Κεφαλιές

2

3

Αποκρούσεις

1

19

Επεμβάσεις

19

21

Κλεψίματα

12

13

Φάουλ

15

6

Οφσάιντ

2

7

Κόρνερ

3

47

Λάθη

35

3/22

Γεμίσματα

6/25



Το φιλμ του αγώνα

26': ΓΚΟΟΟΟΛ! Πολύ ωραία σέντρα του Σκόνδρα από δεξιά, ο Καραγκούνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον Ατρόμητο.

35': Ο Καλαντζής από δεξιά γύρισε στην περιοχή του Ατρομήτου την μπάλα και ο Ιωάννου με σουτ την έστειλε άουτ.

38': ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Γραμμόζης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, έκανε το δυνατό σουτ και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ιτάνζ για να κάνει το 1-1 για την Κέρκυρα.

44': Σουτ από τον Αγρίτη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

50': ΓΚΟΟΟΟΛ! Μεγάλο λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, δεν συνεννοήθηκαν οι Ιτάνζ-Τομάς και ο Αγρίτης πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για την Κέρκυρα.

52': Σουτ του Τάτου μπλόκαρε την μπάλα ο Γκαλίνοβιτς.

57': Μακρινό σουτ από τον Γκουστάβο, ο Ιτάνζ έδιωξε την μπάλα.

72': Δυνατό σουτ από τον Μήτρογλου η μπάλα έφυγε άουτ.

80': ΓΚΟΟΟΟΛ! Από λάθος διώξιμο του Κοντοδήμου, ο Τάτος πήρε την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τον Ατρόμητο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ