STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καμπανάκι της UEFA για τα οικονομικά

Καμπανάκι της UEFA για τα οικονομικά
INTIME SPORTS

Στην ΕΠΟ έφτασε έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με το οποίο ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ καλούνται στην Πειθαρχική Επιτροπή για θέματα που αφορούν στη μη τήρηση του financial fair play.

Η UEFA είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και παρακολουθεί στενά την πορεία των οικονομικών των ομάδων.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Sportday" πριν από λίγες ημέρες έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ έγγραφο το οποίο η ελληνική ομοσπονδία δεν δημοσιοποίησε ενημέρωσε όμως ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για θέματα που αφορούν στα οικονομικά τους.

Με απλά λόγια οι τρεις ομάδες θα κληθούν να αποδείξουν ότι κάνουν βήματα προς τα εμπρός σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά τους και όχι το αντίθετο. Στο έγγραφο δεν γίνεται λόγος για συγκεκριμένη ημερομηνία που θα παραστούν οι ομάδες στην Πειθαρχική Επιτροπή, κάτι για το οποίο προφανώς θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα τις κινήσεις που έχει αποφασίσει η διοίκηση στα πλαίσια της πολύ σφιχτής οικονομικής πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει. Οι αποδεσμεύσεις Λεονάρντο και Αρίας είναι μόνο αρχή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ