STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καλλονή-Πανιώνιος 1-0

Καλλονή-Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Με το "χρυσό τέρμα" του Πετρο-γκολ η Καλλονή επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στην Μυτιλήνη και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην Super League.

Με τον Αντώνη Πετρόπουλο να πετυχαίνει το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του και να δίνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Καλλονή η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 και πήρε μια σημαντική νίκη που την απομάκρυνε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αντίθεση οι "κυανέρυθροι" που αν και καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα γνώρισαν την ήττα πους τους βάζει σε περιπέτειες ενόψει της συνέχειας και σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους.

Η ομάδα της Καλλονής ήταν αυτή που είχε την ουσία στο ματς καθώς πέτυχε το γκολ με τον "Πετρο-γκολ" ο οποίος έδωσε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στην ομάδα του μετά τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν πολύ συγκεντρωμένοι και ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο όταν και βρήκαν την ευκαιρία για να πετύχουν το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες και πλήρωσαν ένα λάθος στην άμυνα τους.

Μετά το 1-0 καμία ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και έτσι με το τέρμα του Πετρόπουλου διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Μυτιλήνης"

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Βοηθοί: Γεώργιος Πασχάλης, Στυλιανός Τσολάκης

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Μίνγκας, Καλτσάς, Μανούσος (59' Λεοζίνιο), Άλβες (46' Στεφάνοβιτς), Χουάνμα, Πετρόπουλος (80' Ναβάρο).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηησαίας, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος (80' Μασούρας), Γκέζος, Μπουμάλ (67' Μπουμάλ), Μπακασέτας (76' Ιμπαγάσα), Φούντας, Γιάννου.

Γκολ: 78' Πετρόπουλος

Κάρτες: 66' Κριπιντήρης/15' Φούντας, 33' Ρισβάνης

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Καλύτερος ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 5' όταν ο Γιάννου βρέθηκε μόνος του στο κέντρο της άμυνας της Καλλονής αλλά η κεφαλιά που έκανε έφυγε έξω.

Οι γηπεδούχοι έγιναν και αυτοί απειλητικοί αλλά οι προσπάθειες των Μανούσου στο 7' και Πετρόπουλου στο 9' ήταν άστοχες. Η πρώτη καλή στιγμή για την Καλλονή ήρθε στο 18' όταν ο Χουάνμα με ωραία ντρίμπλα απέφυγε όμορφα τον αντίπαλο του αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Οι "κυανέρυθροι" που είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28' με το σουτ του Γιάννου μετά από γύρισμα του Μπουμάλ να φεύγει έξω ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπακασέτας ήταν αυτός που απείλησαν όντας επίσης άστοχος. Ο επιθετικός του Πανιωνίου είδε στο 36' την προσπάθεια του να ανακόπτεται από το σώμα του Γιορέντε.

Το μόνο που κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή ήταν να απειλήσει με τον Καλτσά στο 43' στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Καλή ευκαιρία με Φούντα

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48' μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Φούντα ο οποίος από κοντά έκανε το πλασέ αλλά ο Χογκ απέκρουσε την μπάλα.

Η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 54' όταν ο Στεφάνοβιτς που είχε περάσει ως αλλαγή εκτέλεσε το φάουλ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.

Οι "κυανέρυθροι" θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ στο 57' αν ο Μπουμάλ ολοκλήρωνε την όμορφη ενέργεια που έκανε και με ένα καλό σουτ καθώς το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Χογκ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εν συνεχεία με τους δυο προπονητές να επιχειρούν με αλλαγές να αλλάξουν την ροή του αγώνα υπέρ της ομάδας τους. Μάλιστα οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Λεοζίνιο ανέβασαν την απόδοση τους, κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και προσπαθούσαν να γίνουν πιο απειλητικοί.

Παλικαρίσιο γκολ του Πετρόπουλου

Η επόμενη καλή στιγμή στο ματς ήταν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το οποίο ήρθε στο 78' όταν ο Μίνγκας από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και στην προσπάθεια του να διώξει ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα πάνω στον Ρισβάνη και ο Πετρόπουλος κυνήγησε εν συνεχεία την φάση και πρόλαβε και τον αμυντικό του Πανιωνίου γράφοντας το 1-0. Ο "Πετρο-γκολ" μάλιστα χτύπησε στην φάση του γκολ αναγκάζοντας τον Βαγγέλη Βλάχο να τον κάνει αλλαγή και να ρίξει στην θέση του τον Ναβάρο.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη του αγώνα ο Πανιώνιος προσπάθησε ανορθόδοξα να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά. Αντίθετα η Καλλονή είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 86' μετά την ωραία ενέργεια του Λεοζίνιο αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου ήταν άστοχο.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Φούντα. Ο Πανιώνιος βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ στο 48' αλλά ο Φούντας δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα οι "κυανέρυθροι" να χάσουν την ευκαιρία να κάνουν το 1-0. Αν εκεί ο Πανιώνιος έμπαινε μπροστά στο σκορ τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο διαιτητής

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην διάρκεια του αγώνα. Χωρίς λάθη και αυτός και οι συνεργάτες του.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Αντώνης Πετρόπουλος. Το γκολ που σημείωσε ο νεαρός επιθετικός έδωσε τη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της. Ήταν ένα παλικαρίσιο τέρμα ενός σέντερ φορ από αυτά που έχει βάλει πολλές φορές στην καριέρα του ο έμπειρος στράικερ.

Μας άρεσε

Η κίνηση του Βαγγέλη Βλάχου μετά το τέλος του αγώνα να πάει σε έναν-έναν παίκτη του Πανιωνίου και να τους δώσει συγχαρητήρια για το παιχνίδι τους και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για την συνέχεια. Ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης πήγε προσωπικά σε κάθε ποδοσφαιριστή του αντίπαλου.

Δεν μας άρεσε

Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και τις έχασαν και σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να γνωρίζεις ότι κάθε ευκαιρία είναι αρκετά σημαντική για την κάθε ομάδα και μπορεί να δώσει ακόμα και τρεις βαθμούς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ