ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Από δική μας απερισκεψία..."

Ουζουνίδης: "Από δική μας απερισκεψία..."
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε στη σημασία του πρώτου και μοναδικού γκολ που έδωσε τη νίκη στην Καλλονή επί της ομάδας του.

Στο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου αλλά και στην κούραση των παικτών του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο εντόπισε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μαρίνος Ουζουνίδης, τα αίτια της ήττας από την Καλλονή, στη Λέσβο.

"Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες, σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν είναι εύκολο να δημιουργείς τόσες καλές ευκαιρίες και αν μη σκοράρεις. Ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ που θα μας έβαζε μπροστά και θα μπορούσαμε στη συνέχεια να το διαχειριστούμε διαφορετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να υπάρχει μία κούραση από τα παιδιά τα δικά μας μετά το παιχνίδι της Τετάρτης. Παρόλα αυτά πάλι ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, πάλι ήμασταν εμείς εκείνοι που δημιουργήσαμε. Από μία απερισκεψία δική μας θα λέγαμε... γιατί το να ανοίγεσαι τόσο στο 80' και να δέχεσαι αντεπίθεση είναι χαζομάρα μεγάλη.

Συνεχίζουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες. Μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι βάσει της εικόνας που είχαμε και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια και στην Καλλονή".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ