STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Το πρώτο από τα τρία ντέρμπι "αιωνίων" διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 1-0. Διαβάστε τι έγινε στο ματς και τις δηλώσεις των δυο προπονητών. (PICS)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό στην κατηγορία Κ15 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Δουγένη στο δεύτερο ημίχρονο και έσπασαν το αήττητο του αντιπάλου τους.

Στο Αθλητικό κέντρο του Κορωπίου παρουσία 100 γονέων περίπου διεξήχθη ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και τους παίκτες των δυο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά... σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν ενώ βρήκαν μπροστά τους και έναν πολύ καλό γκολκίπερ από πλευράς τριφυλλιού.

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και κατάφεραν να κάνουν γκολ μια από τις τέσσερις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να πάρουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα Κ15.

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Το πρώτο μέρος κύλησε με ένα παιχνίδι με την μπάλα πάνω κάτω αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Μόνο μια καλή στιγμή σημειώθηκε εκατέρωθεν. Αρχικά οι πράσινοι πέτυχαν ένα γκολ το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 33' ενώ εν συνεχεία ο Τσιριγώτης έπιασε ένα πολύ καλό σουτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ντουλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα συνέχισε να πηγαίνει πάνω κάτω αρχικά με τους φιλοξενούμενους να απειλούν και πάλι στο 45' με τον Τσιριγώτη και τον Ντουλάκη να μπλοκάρει και πάλι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο 51' όταν σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση ο Δουγένης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 υπέρ των πράσινων.

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS
Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Με την σέντρα ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι με τον Τσιριγώτη να βρίσκεται τετ α τετ με τον Ντουλάκη αυτός να τον νικάει στο πρώτο σουτ και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σούταρε με τον Σπίνο με σωτήριο τάκλιν να απομακρύνει.

Στο 70' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με το σουτ του Οικονομίκου από πλάγια αριστερά να απομακρύνει με τα πόδια ο Ντουλάκης.

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι μετά το γκολ που σημείωσαν προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα και τις θέσεις τους και προσπαθούν να βγουν στην αντεπίθεση και να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που άφηναν οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν.

Το παιχνίδι τελείωσε με 1-0 με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη και τους παίκτες του να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς ενώ οι "ερυθρόλευκοι" γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα.

Παναθηναϊκός: Ντουλάκης, Παλασκώνης, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Σπίνος, Τουρούκης, Κουκουράβας, Καλομοίρης, Δουγένης, Σκεντεράι, Βενέτης (72' Πετράι).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος (72' Καρυμπίδης), Παπαγγελής, Ζώτος (63' Δήμος), Σουράνης, Τσερκώνης (33' Τσιριγώτης), Βοίλης (51' Φυτόπουλος), Κατσούκης (59' Οικονομίκος), Νεοφυτίδης.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άρης Κυριαζής: "Εκπαιδευτικού χαρακτήρα παιχνίδια"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Άρης Κυριαζής μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό θέλησε να προβάλει ότι πρόκειται για παιχνίδια εκπαίδευσης και εκμάθησης και τίποτα άλλο για τους πράσινους λέγοντας στις δηλώσεις του:

"Αυτά τα παιχνίδια είναι για εμάς παιχνίδια εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Να βλέπουμε μέσα στους αγώνες όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και κατά πόσο μπορούμε να τα εφαρμόσουμε και τα παιδιά να τα βγάλουν στο γήπεδο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Σήμερα κάναμε πολλά πράγματα καλά και είμαστε ευχαριστημένοι".

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Τάσος Θέος: "Καλύτεροι αλλά άστοχοι"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος στάθηκε στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά όχι αποτελεσματικοί τονίζοντας:

"Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός σημείωσε ένα τέρμα σε μια λάθος στιγμή της άμυνας μας και μετά εμείς αγχωθήκαμε. Πρόκειται άλλωστε για μικρά παιδιά και δεν είχαμε εν συνεχεία το καθαρό μυαλό να κάνουμε φάσεις και τις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θέλουμε δουλειά από την αρχή το έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS

Παρών Σαμαράς, Γεωργάτος και Κωφίδης

Το παρών στο αθλητικό κέντρο των πράσινων έδωσαν όπως γράψαμε 100 γονείς και φυσικά οι τεχνικοί διευθυντές των δυο ομάδων Γιάννης Σαμαράς και Γρηγόρης Γεωργάτος. Από πλευράς τριφυλλιού εκεί ήταν και ο Χενκ Χέντερ, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και αρκετοί παίκτες της ομάδας των Νέων των πράσινων.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος δεν ήταν μόνος του καθώς συνοδευόταν από τον κ. Κοκολάκη και έναν ακόμα άνθρωπο του Ολυμπιακού ενώ στο αθλητικό κέντρο των πράσινων στο Κορωπί βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τεχνικός Σάββας Κωφίδης ο οποίος είχε τετ α τετ τόσο με τους ανθρώπους του τριφυλλιού όσο και με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού.

Κ15: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ