STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-20: Βέροια - Ολυμπιακός 0-2

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Σ' αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στη Βέροια, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 και διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση.

Σ' αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στη Βέροια, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 και διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ύστερα από 16 αγώνες έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι φυσικά μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας, ο Ολυμπιακός είχε ν' αντιμετωπίσει την δυνατή άμυνα των γηπεδούχων, αλλά κατάφερε να βρει λύσεις και να πάρει το τρίποντο. Στο 71' ο Κώστας Κηπουρός εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή και η κεφαλιά του Μάριου Βρουσάι, αφού η μπάλα βρήκε και σε παίκτη των γηπεδούχων, κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 93' ο Γιάννης Βάρκας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, σημείωσε: "Είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε μια πολύ κλειστή άμυνα αλλά βρήκαμε τρόπους για να την παραβιάσουμε. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό και είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Θέλουμε όλα τα παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες και να βοηθούν την ομάδα. Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να είμαστε σε κάθε αγώνα και καλύτεροι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ