STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μάχη του πρώτου σκόρερ

Η μάχη του πρώτου σκόρερ
μπάλα σουτ

Η Superleague κάνει σέντρα το Σάββατο (23/8) και το Sport24.gr κάνει... πρεμιέρα με ένα κουίζ για τους αναγνώστες του. Επιλέξτε ποιος πιστεύετε πως θα βγει πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο 2014-2015.

Όπως έχει πει πολύ σωστά έμπειρος προπονητής που έχει φάει την πρώτη κατηγορία με το κουτάλι: "δείξε μου το σέντερ φορ σου, να σου πω αν θα πέσεις". Είναι ένας κανόνας που ισχύει σε μεγάλο ποσοστό για τις περισσότερες ομάδες. Είτε κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, είτε παλεύουν για πεντάδα/παραμονή.

Και για να ενισχύσουμε την ατάκα του έμπειρου κόουτς, να θυμίσουμε πως πέρσι πρώτος σκόρερ με 16 γκολ βγήκε ο Εστέμπαν Σολάρι της Ξάνθης ( πρώτη φορά πρώτος σκόρερ από επαρχία μετά από 25 χρόνια), μίας ομάδα που πάλεψε και κέρδισε στο τέλος την παραμονή της.

Παίξε στον Stoiximan ειδικά στοιχήματα στη Superleague

Ο Σολάρι δεν συνεχίζει στην Ελλάδα τη φετινή περίοδο. Ποιος θα του πάρει λοιπόν το στέμμα; Το Sport24.gr διάλεξε για εσάς 18 ποδοσφαιριστές (έναν από κάθε ομάδα) και ζητά να ψηφίσετε ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγει στο τέλος της κανονικής περιόδου (χωρίς τα πλέι οφ δηλαδή) πρώτος σκόρερ.

Προσοχή!

Η μάχη του πρώτου σκόρερ
πίνακας μπάλα

Μην πέσετε στην παγίδα και διαλέξετε κάποιον από "μεγάλη" ομάδα γιατί "ε από εκεί θα βγει λογικά". Ρίξτε μία ματιά στον περσινό πίνακα με τους γκολτζήδες της λίγκας και θα καταλάβετε το λόγο.

Ο πίνακας με τους πρώτους σκόρερ (2013-2014)

1) Εστέμπαν Σολάρι 16 γκολ(Ξάνθη)

2) Μάρκους Μπεργκ 15 γκολ(Παναθηναϊκός)

-) Μοχάμεντ Μπεν 15 γκολ(Βέροια)

4) Δημήτρης Παπαδόπουλος 14 γκολ(Ατρόμητος)

-) Κώστας Μήτρογλου 14 γκολ(Ολυμπιακός)

Αν δεν μπορείτε να προβλέψετε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ο stoiximan μάς δίνει τη δυνατότητα να πάμε ταμείο με τον πρώτο σκόρερ της κάθε ομάδας. Εδώ βρίσκουμε τον Μάρκους Μπεργκ στο 1.45, τον Στέφανο Αθανασιάδη στο 1.70, τον Pablo Mazza στο 7.00 και τον Θανάση Παπάζογλου στο 3.00! Δίπλα στο όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή μπορείτε να δείτε και την αντίστοιχη απόδοση. Κάθε μέρα θα αλλάζουν, οπότε... προλάβετε.

Ας δούμε λοιπόν τους 18 μονομάχους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ