STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός το Σάββατο!

Φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός το Σάββατο!
INTIME SPORTS

Η αναβολή του πρωταθλήματος οδήγησε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στην απόφαση να αναμετρηθούν σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στο "Σπύρος Λούης".

Σε μία κίνηση με σημειολογική σημασία προχώρησαν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων της Superleague και της Football League.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν φιλικό παιχνίδι για το Σάββατο 22/11 στο "Σπύρος Λούης", με τη σέντρα να έχει οριστεί στις 15:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου".

Λίγη ώρα αργότερα και ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το συγκεκριμένο φιλικό με σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

"Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, θα δώσει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Παναθηναϊκός. Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου".

*** Εάν το παιχνίδι μεταδοθεί τηλεοπτικά (διότι είναι προπονητικού χαρακτήρα, κεκλεισμένων των θυρών) αυτό αναμένεται να γίνει από το OTE TV.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ