ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμπεν: "Πισωγύρισμα για μένα η Μπάγερν"

Ρόμπεν: "Πισωγύρισμα για μένα η Μπάγερν"
Ρόμπεν-Μπάγερν

Αποκαλυπτικός ήταν ο Άριεν Ρόμπεν, μιλώντας για τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2009, που έγινε παρά τη θέλησή του.

Ο Άριεν Ρόμπεν μίλησε για τη μεταγραφή του το 2009 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπάγερν, χαρακτηρίζοντάς την ως βήμα προς τα πίσω για την τότε καριέρα του.

Ο Ολλανδός εξτρέμ, ο οποίος εδώ και επτά χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο "γρανάζι" των Γερμανών και στην πρώτη σεζόν του στο Μόναχο πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση του νταμπλ και την πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League, ήταν αποκαλυπτικός στο "Fox Sports".

"Είπαν σε μένα και στον ατζέντη μου ότι ο σύλλογος θα έπαιρνε ορισμένα χρήματα εάν με πουλούσε, αλλά αρχικά δεν ήθελα να φύγω. Είχα ίσως την καλύτερη προετοιμασία της καριέρας μου, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το αποδείξω", δήλωσε αρχικά.

Το καλοκαίρι του 2009, οι "μερένγκες" έσπασαν δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής που κρατούσε ο Ζινεντίν Ζιντάν από το 2001. Πρώτα με τον Κακά και στη συνέχεια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ επέστρεψε στην προεδρία του συλλόγου με σαφείς προθέσεις.

"Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι με την επιστροφή του Πέρεθ στην προεδρία. Μετά ήρθαν όλες οι νέες μεταγραφές: Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο. Ήρθα για τεράστια ποσά".

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα εξόδου, έστω κι αν δεν το ήθελε, ακόμα κι αν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Μπάγερν: "Ήταν μία δύσκολη απόφαση, η πιο δύσκολη της καριέρας μου. Η Μπάγερν δεν ήταν στην ευρωπαϊκή ελίτ εκείνη την περίοδο και ήταν βήμα προς τα πίσω για μένα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ