STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Έχω τέσσερις προτάσεις"

"Έχω τέσσερις προτάσεις"
INTIME SPORTS

Τέσσερις επίσημες προτάσεις έχει δεχτεί όπως ισχυρίστηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του με την ομάδα της Μαγνησίας, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της ομάδας είναι παρορμητικοί και έτσι δημιουργήθηκε το χάσμα μεταξύ τους.

Επίσης ο Σάκης Τσιώλης μίλησε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα πλέι οφ αλλά τις ομάδες που πιστεύει ότι θα υποβιβαστούν.

Για τους λόγους που χώρισαν οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό Βόλου, ανέφερε:« Ηταν πολύ καλή συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Είχαμε κοινούς στόχους, τους πετύχουμε. Ηταν μια κακή στιγμή μετά το ματς με Ηρακλή. Είμαστε και οι δυο παρορμητικοί κι εγώ και πρόεδρος και δημιουργήθηκε το χάσμα και δεν ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μεγάλες εντάσεις και ήταν συνεχόμενες. Εμείς κάναμε την υπέρβαση και ήμασταν σε ένταση. Θα πω μόνο ότι ήταν μια κακιά στιγμή, δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».

Για τον απολογισμό του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, είπε: « Ετοιμάζομαι να κάνω μια επιστολή και να τα αναφέρω. Πρώτον θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε πρόεδρο και διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Δεύτερον ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συνεργάτες και ποδοσφαιριστές που αυτοί οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και τρίτο και μεγαλύτερο στον κόσμο.

Εφυγα γεμάτος, πλούσιος από συναισθήματα από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και όλης της πόλης γενικότερα. Ηθελα πάρα πολύ να τελειώσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όμως αυτή η αγάπη του κόσμου μετριάζει την πικρία μου».

Για τους προπονητές, σημείωσε: « Το θέμα είναι ότι εμείς οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να καταλάβουμε ρεαλιστικάότι κάνουμε μια δουλειά. Δεν πρέπει να το βλέπουμε εγωιστικά. Να κρατήσουμε κάποιες αξίες μέσα μας σαν άνθρωποι».

Για το μέλλον του, ανέφερε: «Υ πάρχουν 4 προτάσεις επίσημες και με τιμούν και μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Εγώ θα είμαι με τον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δέθηκα και ταυτίστηκα. Νοερά θα τελειώσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δεν θέλω να πω ποιοι μου έχουν κάνει πρόταση επειδή οι συνάδελφοι δουλεύουν στις ομάδες ακόμα. Θα βγει ίσως σύντομα από τις ομάδες... Θα δεχτώ προτάσεις ως τη Δευτέρα και ως τα μέσα Μαρτίου θα τους απαντήσω».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, υποστήριξε: « Νομίζω ότι αυτό που καίει είναι τα εξωαγωνιστικά. Δεν θα πρέπει οι παράγοντες να αισθάνονται υπερήφανοι που υπηρετούν το χώρο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ο στόχος τους είναι μια εφήμερη επιτυχία. Να κάτσουν να μιλήσουν.

Εκεί νοσεί το ποδόσφαιρο. Να βρουν μια κοινή συνισταμένη. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι μια διέξοδος από τα προβλήματα κι όχι να μεταφέρονται εκεί. Να ‘χουμε να λέμε... Οι άνθρωποι αυτοί, οι παράγοντες, δεν έχουν την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Θέλουν το εφήμερο».

Για το ποια ομάδα θα μπει στα πλέι οφ, δήλωσε: «Είν αι λίγες οι αγωνιστικές. Ακόμα και η Κέρκυρα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Εχει πολύ καλή ομάδα και με Τεννέ και Μπάντοβιτς έχει σταθερή πορεία. Όμως δικαιωματικά ο Ολυμπιακός Βόλου έχει παίξει πολύ καλή μπάλα κι αξίζει και το εισπράττω κι από τον κόσμο. Η Καβάλα έχει ονόματα και καλό ρόστερ, όμως οι ισορροπίες είναι ρευστές. Όλα γίνονται».

Για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, απάντησε: « Όπως φαίνεται ο Πανσερραϊκός μόνο με μεγάλο θαύμα θα σωθεί. Η Λάρισα έχει μια τελευταία ευκαιρία με τον Αρη. Αν καταφέρει ίσως σωθεί με απαραίτητη προϋπόθεση να πάρει τα ματς εντός και να πάει στη Νέα Σμύρνη να τα παίξει όλα για όλα.Ο Αστέρας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση, ο Μήτρογλου είναι βαρόμετρο για τον Πανιώνιο που δείχνει να ξεφεύγει από την Τρίπολη».

Για τον αγώνα του Αρη με τη Μάντσεστερ Σίτι,υποστήριξε: « Αν η Σίτι έχει το ρυθμό που είχε στο ματς το πρώτο, με τον Αρη να παίζει κλειστά και να πάει στην κόντρα, ίσως δούμε αντίστοιχο ματς που θα μας κρατήσει ως το τέλος».

Τέλος για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: « Εζησα έντονα το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εκανε ευκαιρίες κι έπαιξε όπως έπρεπε. Τον αδικεί το αποτέλεσμα. Ολη η ευρωπαϊκή του πορεία είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά για τον ΠΑΟΚ».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ