STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-1

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-1
INTIME SPORTS

Στη Superleague θα αγωνίζεται και του χρόνου ο Λεβαδειακός, που με ένα ακόμα γκολ του Σουμπίνιο πέρασε με 1-0 από το Παγκρήτιο. Σε δεινή θέση ο Εργοτέλης, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Σουμπίνιο σκόραρε για μία ακόμη φορά για λογαριασμό του Λεβαδειακού, χαρίζοντας στην ομάδα του την παραμονή στα σαλόνια της Superleague.

Οι Βοιωτοί απέδρασαν με 1-0 από την έδρα του Εργοτέλη, που πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική θέλει "διπλό" στην έδρα της Ξάνθης και ταυτόχρονα ήττα της Κέρκυρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ραντεβού λίγο μετά το τέλος της 29ης αγωνιστικής της Superleague για το πρώτο ημίχρονο του Live Video Chat ζωντανά από το Newsroom του Sport24.gr! Στείλτε τις ερωτήσεις σας στον Γιάννη Φιλέρη. Η συνέχεια θα δοθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Εργοτέλης - Λεβαδειακός

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Χρήστος Σωτηρόπουλος, Χρήστος Μαγιάνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης (75' Μπέτο), Σαρρής, Τζανακάκης, Σασιασβίλι, Ζούνιορ, Ολισε, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (75' Χαντί), Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (55' Λεάλ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (76' Βασιλείου), Τομάς, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Σουμπίνιο (89' Μαχαίρας), Πόποβιτς (85' Βιάνα), Ναπολεόνι

Σκόρερ: 56' Σουμπίνιο

Κίτρινες κάρτες: Ζούνιορ, Τζανακάκης, Γιαλούσης / Σουμπίνιο, Τομάς, Ιωάννου

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο δεν πρόσφερε συγκινήσεις, καθώς ήταν "φτωχό" σε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως από μακρινή απόσταση. Στο πρώτο 5λεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο τελικές προσπάθειες με τους Πόποβιτς και Ναπολεόνι, όμως, να αστοχούν.

Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 27ο λεπτό για λογαριασμό του Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, ο Μπούντιμιρ βρέθηκε σε καλή θέση και πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να "ανοίξει" το σκορ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα καλό σουτ για κάθε ομάδα, αλλά οι Καβουσάκης και Κυριακίδης "καθάρισαν".

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 56ο λεπτό ο Σουμπίνιο εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Ναπολεόνι και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-1, σημειώνοντας το 9ο γκολ του με τους Βοιωτούς.

Μάλιστα, στο 74ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στον αγώνα, αλλά η κοντινή κεφαλιά του Πόποβιτς μετά τη σέντρα του Ναπολεόνι αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Καβουσάκη. Οι Κρητικοί αφυπνίστηκαν πολύ αργά, καθώς έφτασαν κοντά στην ισοφάριση μετά το 90' σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, ένα μακρινό σουτ του Φραγκουλάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη, ενώ λίγο αργότερα ο Μπέτο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά την κακή απομάκρυνση του Κυριακίδη.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Σουμπίνιο έχει ξελασπώσει πολλές φορές την ομάδα του με τα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει. Ουσιαστικά, η ομάδα της Βοιωτίας μπορεί και πανηγυρίζει την παραμονή χάρη στα υπερπολύτιμα γκολ του Βραζιλιάνου.

Ο αδύναμος κρίκος

Για μια ακόμα φορά, η επιθετική γραμμή του Εργοτέλη ήταν ανεπαρκέστατη, αφού μόνο στο δοκάρι του Μπούντιμιρ απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κυριακίδη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ