STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1

Εργοτέλης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στη Νάουσα. Χαντί και Λαμπρόπουλος τα γκολ. Αγωνίστηκε ο Τζανακάκης με τους Κρητικούς, ενώ δεν έπαιξε προληπτικά ο Μπαντιμπαγκά.

Εργοτέλης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στη Νάουσα, όπου και προετοιμάζονται οι δύο ομάδες.

Στην φιλική αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Τζανακάκης ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται ως δανεικός στους Κρητικούς, ενώ δεν έπαιξε για προληπτικούς λόγους ο Μπαντιμπαγκά.

Το πρώτο σουτ στο ματς ήταν για τον Πανιώνιο με τον Πάνο στο 2ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ η απάντηση του Εργοτέλη ήταν στο 6' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη να έχει την ίδια κατάληξη.

Στο 11' ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Αναστασάκου. Το γκολ για την ομάδα του Εργοτέλη πέτυχε ο Χαντί με κεφαλιά στο 62'.

Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 73' με τον Δωματά, ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1 στο 77' με πλασέ του Λαμπρόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού.

Εργοτέλης: Αθανασίου (30' Καβουσάκης, 60' Δερμιτζάκης), Γιοβάνοβιτς (60' Άλα), Σαρρής (46' Παντελάκης), Ρέντζας (46' Τζανακάκης, 73' Κουιρουκίδης), Πίτσος (60' Κοιλιάρας), Καρντόσο (60' Κούρτι), Κοζορώνης (60' Ρομάνο), Χρυσοφάκης (46' Μπουρσέλης, 69' Κασαπάκης), Λεονάρντο (60' Χαντί), Περέϊρα (60' Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (60' Δωματάς).

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Γκέζος (30' Καλτσάς), Κούρος (59' Μπούζας), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάνος, Παναγιωτούδης, Καπάνταης, Μεδρινός, Λάσνικ (46' Μαρουκάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ