ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προχωράει του Παπαδόπουλου, διάψευση για Πόποβιτς

Προχωράει του Παπαδόπουλου, διάψευση για Πόποβιτς
INTIME SPORTS

Σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκο Παπαδόπουλο βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος περιμένει τον Ζίτο. Σκεπτικισμός για τον Φίλιππο Σαχσανίδη, διάψευση για Δημήτρη Πόποβιτς.

Στην απόκτηση τερματοφύλακα έχει πέσει το βάρος στον Πανιώνιο μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Ανέστη.

Ο Έλληνας κίπερ αναμένεται να μείνει εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και λόγω αυτού έχουν αλλάξει αρκετά στο σχεδιασμό της ομάδας.

Υπό άλλες συνθήκες ο Φίλιππος Σαχσανίδης μπορεί να μη συνέχιζε να δοκιμάζεται, όμως, παραμένει στους "κανέρυθρους", αφού χρειάζεται να υπάρχει μία ακόμη επιλογή. Παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και το πιο πιθανό είναι να ολοκληρωθεί σύντομα η απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ, τον Ταλμά Λάτζι περιμένουν τη Δευτέρα οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Ο Ιβοριανός θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και σε περίπτωση που πάνε όλα καλά θα υπογράψει.

Τέλος, κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Δημήτρη Πόποβιτς. Παρά τα όσα γράφτηκαν, οι άνθρωποι του Ιστορικού τονίζουν πως ο 18χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν τους ενδιαφέρει. "Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πόποβιτς δεν απασχολεί την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ" ήταν και η λακωνική δημοσίευση στον λογαριασμό που διατηρεί η ΠΑΕ στο Facebook.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ