STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επανεκλογή του Γιώργου Στράτου ως πρόεδρου της Super League

Επανεκλογή του Γιώργου Στράτου ως πρόεδρου της Super League
Γιώργος Στράτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Στράτος με 12 ψήφους υπέρ και μόλις 2 κατά ψηφίστηκε και πάλι ως πρόεδρος της Super League. Δεν ψήφισε ο Λεβαδειακός ενώ απουσιάζει ο Ηρακλής.

Ο Γιώργος Στράτος ανακηρύχθηκε και πάλι ως πρόεδρος της Super League και μετά την παραίτηση του προ εικοσαημέρου επιστρέφει στον προεδρικό θώκο παίρνοντας 12 θετικές ψήφους στην διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της λίγκας το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι. Ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης έπαιξε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο αφού τελευταία στιγμή ο Θοδωρής Γιαννίκος απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Ο Στράτος πήρε τις θετικές ψήφους από τους εκπροσώπους των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητου, Αστέρα, Βέροια, Κέρκυρα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα. Κατά ψήφισαν ο Ολυμπιακός, που είχε άρει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Στράτος και η ΑΕΛ. Όσο για τον Λεβαδειακό δεν ψήφισε και απουσίαζε από το Δ.Σ. ο εκπρόσωπος του Ηρακλή.

Μεγαλώνει η κόντρα με την ΕΠΟ

Εν τω μεταξύ μεγαλώνει η κόντρα Super League με την ΕΠΟ μετά τη χθεσινή αναβολή της συνάντησης για την διαιτησία υπό την παρουσία των ανθρώπων της FIFA και της UEFA. Τα στελέχη της λίγκας έχουν πάρει απόφαση να στείλουν επιστολή στην ομοσπονδία και να διαμαρτύρονται για την στάση της ΕΠΟ και τα όσα έγιναν στη διάρκεια της Τρίτης. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ και τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ