STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έκτακτο Δ.Σ. στη Super League για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού

ΔΣ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Super League, ΔΣ EUROKINISSI SPORTS

H Super League ανακοίνωσε πως την Πέμπτη (3/5) θα γίνει έκτακτο Διοικητικού Συμβούλιο με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την αλλαγή της ποινής για τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια.

Νέο έκτακτο Δ.Σ. θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Super League με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την αλλαγή στις ποινές περί μη αδειοδότησης. Ένα Διοικητικό Συμβούλιο από το οποίο θα κριθεί κατά πολύ η παρουσία ή μη του Παναθηναϊκού την ερχόμενη σεζόν στη Super League.

Βέβαια δεν είναι μόνο το τριφύλλι που έχει πρόβλημα με την άδεια καθώς και άλλες ΠΑΕ από τη στιγμή που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη ακόμα δεν έχουν πλάνο βιωσιμότητας που είναι απαραίτητο για την χορήγηση της άδειας.

Οπότε και άλλες ΠΑΕ ελπίζουν στην αλλαγή της ποινής για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Στο Δ.Σ. της Πέμπτης θα τεθεί επί τάπητος και η συνεργασία με τη "NOVA".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι τηνΠέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ