Εξώδικο της Super League στη NOVA για μη αποπληρωμή δόσης

Εξώδικο της Super League στη NOVA για μη αποπληρωμή δόσης

Η Super League απέστειλε εξώδικο στη NOVA σχετικά με τη μη αποπληρωμή δόσης στις 28 Ιουλίου και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του συνδρομητικού.

Τι και αν χθες (3/8) έβγαινε κλίμα συναίνεσης μετά το Δ.Σ. της Super League για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Αυτό που άπαντες έλεγαν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ήταν πως υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ με τη NOVA και άπαντες θα πρέπει να το τηρήσουν στο ακέραιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Super League προχώρησε σε εξώδικο προς το συνδρομητικό κανάλι, καθώς δεν καταβλήθηκε η δόση για το νέο πρωτάθλημα, η οποία θα έπρεπε να έχει καταβληθεί από τις 28 Ιουλίου. Επομένως, όταν οι παράγοντες έλεγαν πως υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ, εννοούσαν πως η NOVA έχει και οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στις ομάδες.

Οι 12 μικρομεσαίες ομάδες πήραν την πρωτοβουλία γι αυτή την κίνηση, επικαλούμενες προβλήματα ρευστότητας λόγω της μη καταβολής της δόσης, λέγοντας μάλιστα πως προβλέπεται και σχετική ρήτρα. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να πιέσουν για την άμεση καταβολή των χρημάτων εκ μέρους του καναλιού.

Στον αντίποδα, χθες (3/8) δεν αποφασίστηκε τίποτα απ' αυτά που ήθελε η NOVA. Ούτε αποδοχή μείωσης συμβολαίου, ούτε μείωση ομάδων, παρά μόνο το ότι παραμένουν ως έχουν τα playoffs για τις θέσεις 2-5. Μένει να δούμε αν το συνδρομητικό θα προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης, ώστε να σπάσει η κεντρική διαχείριση. Θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια στο σίριαλ...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παίκτρια στο Power of Love: Η σεξοβόμβα Όλγα αναστάτωσε τους άντρες

Η 31χρονη Ρωσίδα κλήθηκε να "παρουσιαστεί" πρώτα στο σπίτι των αγοριών και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24