STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Είπε για Μελισσανίδη στον εισαγγελέα ο Μαρινάκης

Είπε για Μελισσανίδη στον εισαγγελέα ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Οι καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η επιβεβαίωση από πλευράς Σαρρή και η απάντηση που ετοιμάζει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Συνεχίστηκε την Τετάρτη η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Σαρρή να καταθέτουν στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, όσα γνωρίζουν σχετικά με το γεγονός.

Πρώτος διάβηκε την πόρτα των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος επανέλαβε ουσιαστικά όσα είχε πει και την περασμένη Παρασκευή στην έκτακτη συνεδρίαση της Super League. Δηλαδή, εμφάνισε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, και ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε εξαπολύσει απειλές κατά του Ζωγράφου.

Τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε μιλήσει για απειλές εις βάρος διαιτητών, κάτι που επανέλαβε και ενώπιον του εισαγγελέα.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε κληθεί κι εκείνος να καταθέσει, τελικά ο κ. Σιμιτζόγλου τον ενημέρωσε να μην παραβρεθεί την Τετάρτη στην Ευελπίδων και ανέβαλε επ' αόριστον την κατάθεσή του. Πάντως, για όσα κατηγορήθηκε από τους κ.κ. Μαρινάκη και Σαρρή, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα δώσει σήμερα (20/11, 12:00, LIVE από το Sport24.gr) συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να δώσει τις απαντήσεις του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ