STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυο γκολ σε τρία λεπτά και ισοπαλία στη Λάρισα, ΑΕΛ-Λαμία 1-1

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα όμορφο παιχνίδι και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ΑΕΛ και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τα δυο γκολ να μπαίνουν σε διάστημα τριών λεπτών.

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τις δυο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος.

Στο ματς υπήρχαν αρκετές καλές φάσεις από τις δυο ομάδες και δυο γκολ που μπήκαν σε διάστημα τριών λεπτών με τη Λαμία να ανοίγει πρώτη το σκορ με τον Τσούκαλο στο 81' και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει με τον Ντέλετιτς στο 84'.

Από την αναμέτρηση της Λάρισας ξεχώρισε η αποθέωση του Ναζλίδη, στο τελευταίο του παιχνίδι με τους βυσσινί, και το ντεμπούτο του 17χρονου Σουλούκου.

Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία από τη στιγμή που το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά έως σήμερα και ευκαιρία σε κάποια νεαρά παιδιά για να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους.

Μάλιστα οι παίκτες των δυο ομάδων έπαιξαν χωρίς άγχος και έβγαλαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι δυο ομάδες έψαξαν ακόμα πιο έντονα το γκολ και μπόρεσαν να πετύχουν από ένα τέρμα με τη Λαμία να ανοίγει το σκορ και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει.

Γήπεδο: "AEL FC Arena"

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Δανιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου):Θεοδωρόπουλος (68' Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (60' Αγκάνοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72' Περόνε), Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41' Πριντέτα), Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλος, Ομο, Μπουλουλής, Πίτι,Ακόστα (88' Μπούτνικ), Βάντερσον (46' Τσούκαλος).

Γκολ: 84' Ντέλετιτς/81' Τσούκαλος

Κίτρινες: 28' Μόρας, 35' Γιοβάνοβιτς/32' Ασίγκμπα, 45' Πριντέτα, 53' Μπουλούλης

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 10' από τη Λαμία με τον Πίτι με πανέξυπνη μπαλιά να βρίσκει τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της απάντησε στο 25' όταν ο Φατιόν από αρκετά μακριά δοκίμασε ένα σουτ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Μελισσά.

Με τη λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα της Λάρισας κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο. Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση του με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Μελίσσα.

ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου η Λαμία ήταν αυτή που απείλησε όταν στο 49' ο Πίτι εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδωρόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι στο 52' με τον Πίτι από τα αριστερά να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Η καλύτερη στιγμή στο ματς για την ΑΕΛ χάθηκε στο 58'. Ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ με τον Μελίσσα και από πλάγια θέση επιχείρησε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας έδιωξε αρχικά και εν συνεχεία ο Αναστασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Οι "βυσσινί" ήταν αυτοί που απείλησαν ξανά στο 78' όταν ο Μλαντένοβιτς μέσα από τη περιοχή έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ της Λαμία να διώχνει σε κόρνερ.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Και ενώ η εξέλιξη της αναμέτρησης έδειχνε ότι δύσκολα θα έμπαινε κάποιο τέρμα στο 81' η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ακόστα βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε με το νεαρό Σουλούκο να διώχνει με το πόδι. Ο Τσούκαλος όμως είχε ακολουθήσει τη φάση, έκανε μια τρίπλα και πλασάρε στη κενή εστία για το 1-0.

Η ΑΕΛ όμως βγήκε με τη σειρά της στην επίθεση με στόχο να ισοφαρίσει και το κατάφερε μετά από τρία λεπτά. Όμορφη επίθεση από τα αριστερά με το Λεοζίνιο να γυρνάει παράλληλα προς τον Ντέλετιτς ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή, έκανε και το πλασέ με τον Μελίσσα να μη μπορεί να απομακρύνει και ισοφάρισε.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν μέχρι το τέλος να πετύχουν ένα ακόμη γκολ για να φτάσουν στη νίκη αλλά αυτό δεν ήρθε και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ