STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυο αναμετρήσεις την Δευτέρα

Δυο αναμετρήσεις την Δευτέρα
INTIME SPORTS

Η 20η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται την Δευτέρα 26/1 με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός - Ατρόμητος και Πλατανιάς - Εργοτέλης. Διαβάστε τα τελευταία νέα.

Μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να έχουν επισκιάσει τα πάντα, όμως το απόγευμα της Δευτέρας (26/1) έχουμε προγραμματισμένες και δυο αναμετρήσεις για την Superleague.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα ντέρμπι για την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Εργοτέλη σε ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Superleague.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 17:15 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Πάμε στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Ο Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεση του ξανά τους Ράφαελ, Μορένο, όμως από την άλλη πλευρά ο Λάζαρ με το καλημέρα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ ο Βιγιαφάνες είναι μάχημος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Στον Ατρόμητο μπορεί να γίνονται σπουδαίες μεταγραφές, το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο θα παίξει κομβικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Περιστερίου είναι δυο βαθμούς πίσω από τον Παναιτωλικό και σε ενδεχόμενη ήττα, τα πράγματα όσον αφορά τα πλέι οφ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα.

Ο Σα Πίντο είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους πάντες (και τον Μαρσελίνιο), πλην του Ανδρέα Τάτου που είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Νάστος, Κούρος, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Γκαρσία.

Πλατανιάς - Εργοτέλης 19:30 (NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Ματς με αρκετό ενδιαφέρον λόγω της μάχης που γίνεται στην ουρά. Ο Πλατανιάς με νίκη ξεφεύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Εργοτέλης με ήττα πολύ δύσκολα πλέον μπορεί να ελπίζει σε παραμονή.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει στη διάθεση του του Τζιλβάν και Νέπλιακ, ενώ στα ευχάριστα είναι η συμμετοχή των Μπανανά, Μιλούνοβιτς στα σχέδια του.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν έχει μαζί του τους Χαλκιαδάκη, Σαράνοφ, όμως στην αποστολή πήρε τους "νέους" Τζίλας, Καλέ και Χουλά. Τέλος εκτός έμεινε ο Μπαμ Μπαμ που όπως έχουμε πει θα φύγει από τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Λουβιόν, Γκέντσογλου, Πίτσος, Φίντελεφ, Λυκογιάννης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπουρσέλης, Καζναφέρης, Μπόε – Καν, Γιουσούφ, Λεονάρντο, Καλέ, Χαντί, Παμλίδης, Τζίλας, Χουλά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ