STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δριμύ κατηγορώ για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Δριμύ κατηγορώ για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Επιβαρυντικό είναι το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερλίγκα και από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ, για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Δύσκολα θα αποφύγουν την τιμωρία ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στους αγώνες που έδωσαν.

Οι δύο ΠΑΕ απειλούνται με βαριά τιμωρία, καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό. Ακόμα και με δύο αγωνιστικές μπορεί να κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός βάσει κατηγορητηρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", στο φ.α αναγράφεται μεταξύ άλλων: " O αγώνας ξεκίνησε με δίλεπτη καθυστέρηση, διότι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας Παναθηναϊκός, οι οποίοι είχαν αναφερθεί στον παρατηρητή αγώνα ως μέλη της ομάδας περιφρούρησης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκονταν εντός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου και μπροστά από την θύρα 8.

Στο 25ο λεπτό διεκόπη προσωρινά ο αγώνας για διάστημα τριών λεπτών, διότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική λόγω χρήσης χημικών από δυνάμεις της Αστυνομίας στην θύρα 5 του γηπέδου".

Επίσης, επιβαρυντική είναι η έκθεση του παρατηρητή, ενώ η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι υπήρξε επίθεση των οπαδών στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του ματς. Ακόμα γίνεται λόγος για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς και σπάσιμο 205 καθισμάτων.

Στην έκθεση της η αστυνομία αναφέρει ότι: " μετά την λήξη του αγώνα οπαδοί του Παναθηναϊκού κινούμενοι ομαδικά προς την πόλη, στην πλατεία Ζαππείου επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικό του τμήματος Λιβαδειάς, ο οποίος ελάμβανε μέτρα τροχαίας για την ομαλή αποχώρηση και διέλευση αυτοκινήτων, και στη συνέχεια πυρπόλησαν περιπολικό, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών δυνάμεων να καταστείλουν τα επεισόδια και να διαφυλάξουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες των πολιτών, τραυματίστηκε αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά". Η αστυνομία αναφέρει επίσης, ότι 400-500 οπαδοί των "πρασίνων" έκαναν "ντου" στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Απειλή και για ΠΑΟΚ

Εκτεταμένα επεισόδια χαρακτηρίζουν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς τα όσο συνέβησαν στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Στα επίσημα έγγραφα του αγώνα καταγράφονται επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο, ενώ αναγράφονται και τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως η κροτίδα στον Τάσο Μητρόπουλο. Επίσης, γίνεται αναφορά για την διακοπή του γηπέδου εξαιτίας αντικειμένων που εκτόξευαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ