STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δόξα Δράμας - Άρης 1-3

Δόξα Δράμας - Άρης 1-3
INTIME SPORTS

Ο Άρης νίκησε 3-1 με ανατροπή τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και σκαρφάλωσε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Δείτε τα γκολ και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.

Με τον Νέρι Καστίγιο να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Άρης απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από το Καυτανζόγλειο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ που δέχθηκε από την... πλάτη του Παπαδόπουλου.

Οι "κίτρινοι" αντέδρασαν γρήγορα, καθώς ισοφάρισαν σε λιγότερο από ένα λεπτό και στη συνέχεια με τον Μεξικανό "καθάρισαν" το ματς.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Δόξα Δράμας - Άρης

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας, Σπυρίδων Γουργιώτης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79' Αμπουμπακάρι), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46' Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον (69' Ρούτσης)

ΑΡΗΣ (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο (90' Κατίδης), Ντίκο, Καστίγιο (90'+1 Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Σανκαρέ, Φατί, Ουμπίδες (69' Τόχα), Μίτσελ, Καπετάνος, Ακόστα

Σκόρερ: 19' Παπαδόπουλος / 20' Ακόστα, 31', 86' Καστίγιο

Κίτρινες κάρτες: Τριποτσέρης, Σικαλιάς / Ντίκο

Ανασκόπηση αγώνα


Το πρώτο ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο ήταν συναρπαστικό, αφού μετά από μία πολύ μεγάλη φάση με τον Σανκαρέ στο 13ο λεπτό, το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους με ένα τυχερό γκολ στο 19'. Συγκεκριμένα, σε προσπάθειά του να απομακρύνει ο Βελλίδης, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη.

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ των Δραμινών στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόλαβαν να το χαρούν πολύ, αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, σε μία ωραία επίθεση από δεξιά, ο Καζναφέρης σέντραρε για το κεφάλι του Ακόστα και ο Αργεντίνος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σέρεμετ για το 1-1.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 31ο λεπτό, όταν ο Καπετάνος ελίχθηκε από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα για τον Καστίγιο, που από κοντά πλάσαρε εύστοχα κι έβαλε μπροστά τον Άρη.

Στο δεύτερο μέρος, και οι δυο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ, με τους Νέτο και Καστίγιο να χάνουν τις σημαντικότερες για τους "κίτρινους". Τελικά, το δεύτερο γκολ για τον Μεξικανό ήρθε στο 86ο λεπτό, όταν σε ωραία αντεπίθεση από αριστερά, με δυνατό σουτ νίκησε τον Σέρεμετ για το 1-3.


Πού κρίθηκε το παιχνίδι


Στην άμεση απάντηση του Άρη όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.


Η συνέντευξη Τύπου

Στο γεγονός πως ο Άρης αντέδρασε στο γκολ της Δόξας Δράμας και κατάφερε να πάρει τη νίκη στάθηκε ο τεχνικός των "κιτρίνων" Μανουέλ Μασάδο. Επίσης, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, λέγοντας πως θα χρησιμοποιεί τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στην διάθεσή του.

Στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια στάθηκε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Στα μεταγραφικά τόνισε πως θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες ο Κυβελίδης, ενώ θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.


Στατιστικά αγώνα

1

Γκολ

3

0

Ασίστ

2

5

Τελικές προσπάθειες

15

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

9

3

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

5

0

Κεφαλιές

1

9

Αποκρούσεις

2

20

Επεμβάσεις

14

36

Κλεψίματα

27

19

Φάουλ

11

3

Οφσάιντ

5

5

Κόρνερ

5

53

Λάθη

60

3/17

Γεμίσματα

5/27


Το φιλμ του αγώνα


13' Ο Σέρεμετ εξουδετερώνει αρχικά ένα σουτ του Ακόστα, η μπάλα φτάνει στον Σανκαρέ, ο οποίος από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Δόξας.

19' ΓΚΟΛ Τυχερό γκολ για τη Δόξα, αφού από το διώξιμο του Βελλίδη, η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του Παπαδόπουλου και τα καταλήγει στα δίχτυα του Άρη.

20' ΓΚΟΛ Άμεση απάντηση από τον Άρη, με τον Καζναφέρη να σεντράρει από δεξιά και τον Ακόστα να παίρνει μία δύσκολη κεφαλιά και να νικάει τον Σέρεμετ για το 1-1.

31' ΓΚΟΛ Ωραία ενέργεια του Καπετάνου από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και πασάρει παράλληλα για τον Καστίγιο, που με πλασέ από κοντά δίνει το προβάδισμα στον Άρη.

45' Χαμένο τετ-α-τετ του Ουμπίδες, με τον Σέρεμετ να μπλοκάρει την μπάλα.

56' Ο Σέρεμετ νικάει αυτή τη φορά, σε ένα ακόμα τετ-α-τετ, τον Καστίγιο.

71' Σε αντεπίθεση του Άρη, η μπάλα καταλήγει στον Νέτο, ο οποίος σουτάρει με το αριστερό, αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.

77' Πολύ καλή ευκαιρία για τον Σοϊλέδη, που πλασάρει από κοντά, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

86' ΓΚΟΛ Ωραία αντεπίθεση για τον Άρη, με τον Καστίγιο από αριστερά να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ να νικάει τον Σέρεμετ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ