ΑΡΗΣ

Ακόστα: "Ήμουν ο ίδιος παίκτης"

Ακόστα: "Ήμουν ο ίδιος παίκτης"

Ο Νοέ Ακόστα επί της παρουσίας του Μανουέλ Μασάδο εκτός του ότι επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα του Άρη δείχνει να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου. Τι είπε ο Ντίκο

Ο Νοέ Ακόστα εκτός του αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι επί της παρουσίας του Μανουέλ Μασάδο στην ενδεκάδα του Άρη τη φορά αυτή βρήκε και δίχτυα.

Ο Ισπανός μέσος που έκανε την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό σήμερα ισοφάρισε σε 1-1 στο τελικό 1-3 της νίκης του Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο επί της Δόξας Δράμας.

" Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε από εδώ και πέρα. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχοντας το κεφάλι ψηλά, για να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε", ήταν η πρώτη δήλωση του Ακόστα μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού.

Σε ερώτηση για την μεταμόρφωσή του απάντησε: " Πάντοτε ήμουν ο ίδιος παίκτης. Ο προπονητής αποφασίζει ποιο παίζουν κάθε φορά και εγώ από την πλευρά μου κάνω την ίδια δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να προσφέρω στην ομάδα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ. Αυτό πιστεύω ότι έκανα και σήμερα".

Κι όσο για το κυνήγι μίας θέσης στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Super League σχολίασε: " Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα. Οφείλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας και να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στα εκτός έδρας ματς. Μέσα από τις νίκες θα δυναμώνουμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε".

Στην σημασία της νίκης επί της Δόξας Δράμας στάθηκε ο Φράνσις Ντίκο που σημείωσε: " Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε. Δεν επρόκειτο, άλλωστε, για κάποιο ντέρμπι. Ήταν για μας μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα, αυτό ήταν ένα από τα παιχνίδια που θεωρητικά πρέπει να κερδίζεις μέσα και έξω από το γήπεδό σου. Ασφαλώς η νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο βοηθά ψυχολογικά".

Τέλος για το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Δόξα Δράμας τόνισε: " Ευτυχώς ισοφαρίσαμε μισό λεπτό μετά το γκολ που δεχθήκαμε και δεν σκεφτήκαμε για πολύ το λάθος που είχε προηγηθεί. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω ότι μετά την ισοφάριση και το 1-2, υπήρχε μόνο η δική μας ομάδα μέσα στο γήπεδο. Βάλαμε τρία γκολ, κερδίσαμε δίκαια και πιστεύω ότι το μόνο άσχημο ήταν ότι δεν σκοράραμε ακόμα περισσότερες φορές, αφού είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ