STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-1

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-1

Το γκολ του Ουκάρ ήταν αρκετό για να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 1-0 στο Καυτανζόλειο στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δείτε στο Sport24.gr το γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Ένα γκολ από τον Κένταλ Ουκάρ ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Δράμας στο άδειο Καυτανζόγλειο Στάδιο στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Για την ομάδα του ΟΦΗ αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα η οποία τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ένα ακόμη ματς λιγότερο. Από την άλλη η Δόξα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό σε πέντε αγώνες.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Ουκάρ, καθώς δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την Δόξα Δράμας, η οποία προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια κάπου τα χάλαγε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Βάντερσον στον αγώνα, η Δόξα Δράμας πίεσε τα καρέ του ΟΦΗ για να φτάσει στην ισοφάριση, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και πάλι στην τελική προσπάθεια έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά. Από την άλλη ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να πάρει αυτή τη σπουδαία νίκη.

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Διαιτητής/Βοηθοί: Ντίτσος (Πρέβεζας)/ Πάνου (Αιτ/νίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)/ Νταμπώσης (Πιερίας)

Καιρός: Αίθριος

Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Στεργιανός, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Αμπουμπακάρι, Κάπελ, Λεάντρο (54' Τοπούζης), Ρούτσης (70' Έρος), Σοϊλέδης (46' Βάντερσον), Αραβίδης.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βάντο, Βερόν, Τζ Λόπεθ, Σίσιτς (74' Μπόντορ), Ουκάρ (84' Σουμπίνιο), Παπουλής (10' λτρ. Χ. Λόπεθ), Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Λεάντρο (48', Δόξα Δράμας), Ρούτσης (60', Δόξα Δράμας), Αραβίδης (87', Δόξα Δράμας)-Μάντζιος (38', ΟΦΗ), Κάρολ (57', ΟΦΗ)

Κόκκινη κάρτα: Τζ. Λόπεθ (92', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Ουκάρ (30', ΟΦΗ)

Καλύτερος ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και μόλιες στο 5ο λεπτό, είχε μια ευκαιρία όπου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ο Μάντζιος μπήκε στην περιοχή του Σέρεμετ, τον μάρκαρε ο Βέρτζος, ο επιθετικός του ΟΦΗ έπεσε στο έδαφος ωστόσο δεν υπήρχε παράβαση.

Στο 13', ο Τζόρντι Λόπεθ δοκίμασε ένα σουτ για τον ΟΦΗ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η απάντηση της Δόξας ήρθε στο 17', όταν ο Ρούτσης έκανε μια ωραία κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κάρολ.

Δεκατρία λεπτά αργότερα (30') η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο άδειο Καυτανζόγλειο. Ο Σέρεμετ, δεν έδιωξε καλά την μπάλα, ο Μάντζιος την έκλεψε και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Ουκάρ, ο οποίος την έστειλε στην άδεια εστία και έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Δόξα ήταν αυτή που είχε δύο σουτ στο 34' με τον Ρούτση η μπάλα έφυγε άουτ και στο 43' με τον Λεάντρο με τον Κάρολ να μπλοκάρει την μπάλα.

Πίεσε η Δόξα αλλά...

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Βάντερσον στο ματς, η Δόξα Δράμας στάθηκε καλύτερα. Άρχισε να πιέζει να προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη ο ΟΦΗ ήτα πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά και κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα παρά την άνοδο των "μαυραετών".

Στο 60' ο Κάπελ δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχεί τον Κάρολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Δόξα ήρθε 10 λεπτά πριν το τέλος του ματς με τον Αραβίδη.

Στο 80' λοιπόν, ο επιθετικός της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη, έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κάρολ.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, η Δόξα συνέχισε να πιέζει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και γνώρισε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που πήρε αυτό που ήθελε και "σκαρφάλωσε" περισσότερο στην βαθμολογία.

Να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής (απευθείας κόκκινη) του Τζόρντι Λόπεθ για χτύπημα στον Αραβίδη εκτός φάσης στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Που κρίθηκε ο αγώνας

Ο αγώνας της Δόξας με τον ΟΦΗ, κρίθηκε στο λάθος του τερματοφύλακα των "μαυραετών" Σέρεμετ, ο οποίος δεν έδιωξε καλά την μπάλα και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ που έκρινε το ματς.

Η Συνέντευξη Τύπου

Απόστολος Χαραλαμπίδης: " Δυστυχώς χάσαμε σήμερα το παιχνίδι χωρίς να μας δημιουργήσει η αντίπαλη ομάδα μία ευκαιρία. Από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε ένα γκολ. Τα παιδιά είναι άπειρα και θέλουνε τον χρόνο τους."

Νίκος Αναστόπουλος: " Μετά τον Αστέρα Τρίπολης βάλαμε ως στόχο όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα. Όνειρα που δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε δεν περνάνε καν από το μυαλό μας."

Στατιστικά Αγώνα


0

Γκολ

1

0

Ασίστ

0

7

Τελικές προσπάθειες

5

1

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

2

5

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

2

1

Κεφαλιές

1

1

Αποκρούσεις

3

10

Επεμβάσεις

16

33

Κλεψίματα

41

21

Φάουλ

10

0

Οφσάιντ

8

2

Κόρνερ

0

62

Λάθη

50

6/21

Γεμίσματα

3/13



Το φιλμ του αγώνα

13': Ο Τζόρντι Λόπεθ δοκίμασε ένα σουτ για τον ΟΦΗ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

17': Ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Ρούτσης έκανε μια ωραία κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κάρολ.

30': ΓΚΟΛ! Ο Σέρεμετ, δεν έδιωξε καλά την μπάλα, ο Μάντζιος την έκλεψε και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Ουκάρ, ο οποίος την έστειλε στην άδεια εστία και έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

34': Σουτ για την Δόξα Δράμας με τον Ρούτση η μπάλα έφυγε άουτ

43': Δυνατό σουτ από τον Λεάντρο, ο Κάρολ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

60': Σουτ από τον Κάπελ η μπάλα έφυγε άουτ.

80': Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα. Ο Αραβίδης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κάρολ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ