ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Απαγορευτική λέξη για μας η Ευρώπη"

Αναστόπουλος: "Απαγορευτική λέξη για μας η Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Το γεγονός πως δεν σκέφτονται την έξοδο στην Ευρώπη αλλά να πάει ο ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξή Τύπου. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός των κρητικών.

Ικανοποιημένος για την νέα νίκη του ΟΦΗ εμανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξή Τύπου μετά το ματς με τον Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του που είναι η καλύτερη θέση στην βαθμολογία αλλά "προσγείωσε" τους πάντες λέγοντας πως δεν πρέπει να σκέφτονται την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

" Πιστεύω ότι ήταν μία δίκαιη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει για την συνέχεια σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Η νίκη ήτα σημαντική. Πλέον ο στόχος είναι για το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στον Παναιτωλικό σε μία καυτή έδρα.


Στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά το πέναλτι που δεν δόθηκε που είναι το δεύτερο συνεχόμενο που δεν μας δίνεται ήταν μία καθοριστική φάση αφού η Δόξα θα έμενε με 10 παίκτες. Εγώ τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο δεν μιλάω για την διαιτησία αλλά πρέπει να το πω.


Πετύχαμε όμως το γκολ και πήραμε την νίκη. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για το δύσκολο έργο της Κυριακής. Ξεχνάμε το παιχνίδι και από αύριο ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους λίγους φιλάθλους μας που παρά τις αντίξοες συνθήκες βρέθηκαν στο πλευρό μας".


Για την αλλαγή του Παπουλή στο 10΄ ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε: "Αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Θα εκτιμήσουμε την κατάστασή του για την Κυριακή".


Για την αποβολή του Τζόρντι Λόπεζ: "Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είδα δύο παίκτες που έπεσαν κάτω και εν συνεχεία είδα τον διαιτητή να βγάζει κόκκινη κάρτα".


Για το αν υπάρχει σκέψη ευρωπαϊκής εξόδου ο Αναστόπουλος αρνήθηκε το οτιδήποτε λέγοντας: "Ποτέ είναι απαγορευτική λέξη για μας. Εμείς μετά τον Αστέρα Τρίπολης βάλαμε ως στόχο όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα. Όνειρα που δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε δεν περνάνε καν από το μυαλό μας".


Για την Δόξα Δράμας είπε: "Μου άρεσε η Δόξα σήμερα και την Κυριακή που την είδα με την Ξάνθη. Αποτελείται από νέα παιδιά που παλεύουνε τα παιδιά και κυνηγάνε στο σκορ. Έχει το πρόβλημα σαν κι εμάς που είχαμε μείνει πίσω στην συγκρότηση ομάδας αλλά πιστεύω ότι είναι μία ομάδα με ιστορία και αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις αλλά το πιστεύω".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ