STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Διακαής πόθος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ο Ντε Βινσέντι

Διακαής πόθος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ο Ντε Βινσέντι

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Διαβάστε όλα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Αργεντινού άσου του ΠΑΣ. Ποια η επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, ποια τα ατού του Παναθηναϊκού και ποια η καταλυτική ημερομηνία που κρίνει τις εξελίξεις.

Σε σίριαλ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τι πρωτότυπο, αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση απόκτησης του Τομάς Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Sport24 έχει όλα τα δεδομένα, γνωρίζει για την πρόταση του Ολυμπιακού, το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά και πότε θα βρίσκεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του παίκτη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ανάμεσα στους δυο "αιώνιους".

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σημειώνοντας ότι ο Τομάς Ντε Βινσέντι τον Ιούνιο του 2013 μένει ελεύθερος και σε τρεις μέρες θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα θέλει αυτός χωρίς ο ΠΑΣ να πάρει ούτε ευρώ. Κάτι το οποίο ίσως παίξει τον δικό του ρόλο στην όλη υπόθεση.

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού

Πριν από λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ντε Βινσέντι με την ομάδα του λιμανιού να προσφέρει κάποια χρήματα στην ομάδα του ΠΑΣ καθώς και την ευκαιρία στον Γιάννη Χριστόπουλο να επιλέξει ως αντάλλαγμα μέχρι το καλοκαίρι κάποιους από τους παίκτες της ομάδας του ΟΣΦΠ που είναι προς δανεισμό. Όπως ο Τάτος, ο Παπάζογλου και ο Ζαραδούκας.

Στον ΠΑΣ θα προτιμούσαν έναν παίκτη που να παίζει στην θέση του Αργεντινού, σαν τον Τάτο, ιδίως αν ο Ολυμπιακός επιλέξει να τον κάνει δικό του από τώρα και να μην τον αφήσει μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα περισσότερο βέβαια για να την... "σπάσει" στον Παναθηναϊκό και όχι γιατί τον έχει άμεση ανάγκη. Επίσης στην πρόταση του Ολυμπιακού υπάρχουν και κάποια μπόνους για τον ΠΑΣ ανάλογα με τις συμμετοχές του Ντε Βινσέντι στον Ολυμπιακό.

Τα ατού του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός τώρα επιθυμεί περισσότερο από τον Ολυμπιακό τον παίκτη και τον θέλει άμεσα για να τον κάνει δικό του και να του δώσει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του.

Το μεγαλύτερο ατού του Τριφυλλιού άλλωστε είναι πως σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο Αργεντινός γνωρίζει πως αν έρθει στην Παιανία θα είναι βασικός και αναντικατάστατος σε αντίθεση με την ομάδα του λιμανιού που ίσως δεν βρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης ένα ακόμη ατού των πράσινων είναι η παρουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος ξέρει τον Ντε Βινσέντι, έχει έρθει σε επαφές μαζί του μέσω τρίτων, του έχει μεταφέρει την επιθυμία να συνεργαστούν και να γίνει ο ηγέτης του Τριφυλλιού.

Οι πράσινοι σκοπεύουν από τις αρχές Γενάρη όταν ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί να έρθουν σε συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και εν συνεχεία να πάνε στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας την υπογραφή του 23χρονου μέσου και να... αναγκάσουν ουσιαστικά τον "Άγιαξ της Ηπείρου" να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρηματικά ανταλλάγματα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να κοντράρει στα χρήματα τον Ολυμπιακό.

Η καταλυτική ημερομηνία

Ο Ντε Βινσέντι αυτή την ώρα βρίσκεται στην Αργεντινή και αναμένεται να είναι πίσω στα Γιάννενα την Κυριακή καθώς έχει μια μέρα παραπάνω άδεια από τους συμπαίκτες του οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις το Σάββατο το πρωί. Η έλευση του όμως δεν θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις.

Και αυτό γιατί όλα θα γίνουν από την στιγμή που θα φτάσει στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη και συμπατριώτης του. Ο Σεμπαστιάν Μπουχάν ειδοποίησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι θα έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και έχει ήδη ζητήσει από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα να δοθεί στον παίκτη μια μέρα άδεια και να παραμείνει στην Αθήνα μετά την επιστροφή της ομάδας του ΠΑΣ από την Κρήτη έτσι ώστε να μπορέσει ο Αργεντινός να κάνει κάποιες επαφές.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι αρνητικοί με αυτό το ενδεχόμενο και είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον παίκτη μια μέρα ρεπό ώστε να τον εξυπηρετήσουν και να μην του σταθούν εμπόδιο.

Η επιθυμία του ίδιου

Καθοριστικό ρόλο αναμένεται βέβαια να παίξει και η επιθυμία του ίδιου. Ο Αργεντινός παρότι λέει στο περιβάλλον του ότι θα ήθελε να παίξει στην Ισπανία ή την Ιταλία δεν έχει κάποια πρόταση από ομάδες αυτών των πρωταθλημάτων και έτσι θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ήδη έχει απορρίψει μια πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, λόγω χρημάτων, αλλά η νέα πρόταση των "ερυθρόλευκων" ήταν βελτιωμένη και σε αυτό το κομμάτι.

Ο Αργεντινός σκέφτεται ότι στον Ολυμπιακό δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής λόγω της πληθώρας παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" και από την άλλη γνωρίζει ότι στον Παναθηναϊκό θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Οπότε ο ίδιος θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει για την τελική επιλογή που θα πάρει το αμέσως επόμενο διάστημα και έχοντας μια πρώτη σειρά επαφών με τις δυο ομάδες στις 6 Ιανουαρίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ