STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δεν αλλάζει ημέρα το Ολυμπιακός - Αστέρας

Δεν αλλάζει ημέρα το Ολυμπιακός - Αστέρας
Μαζουακού - Μπαντιμπανγκά INTIME SPORTS

Αρνητικά απάντησε η Superleague στην επιστολή της ΕΠΟ, με την οποία η ομοσπονδία ζητούσε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την Πέμπτη 5 Μαρτίου είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει η ρεβάνς ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, στο ΟΑΚΑ. Την ίδια μέρα και ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το Top 16 της Euroleague, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Υπό το φόβο επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στη Superleague, με την οποία ζητούσε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης.

Να γίνει δηλαδή την Κυριακή 1 Μαρτίου και όχι τη Δευτέρα 2 Μαρτίου. Αυτό για να έχει περάσει το χρονικό διάστημα των 48 ωρών και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να γινόταν την Τετάρτη 4 Μαρτίου. Η απάντηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ωστόσο, ήταν αρνητική, επικαλούμενη δύο λόγους.

Πρώτον ότι ''δεν προσκρούει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε κανένα κανονισμού βάσει του ΚΑΠ'' για να υπάρχει λόγος για την αλλαγή της ημερομηνίας. Και δεύτερον, διότι το πρόγραμμα για τις αγωνιστικές της Superleague είναι γνωστό από τον Δεκέμβριο.

Το ερώτημα που τίθεται, πλέον, είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής. Το ένα ενδεχόμενο είναι να ορίσει η ΕΠΟ τον αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη 4 Μαρτίου, ώστε να υποχρεωθεί η Superleague να μετακινήσει το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης μια μέρα νωρίτερα.

Το άλλο σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα την ημέρα που έχει προγραμματιστεί, δηλαδή την Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 19:30, και παράλληλα η ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου είτε την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 21:30 (ώστε να μεσολαβούν 48 ώρες που ορίζει ο ΚΑΠ) είτε την Πέμπτη 5/3 στις 15:00 ή 16:00 το μεσημέρι (αυτό ώστε να μην συμπέσει το παιχνίδι με εκείνο του μπάσκετ). Το τρίτο ενδεχόμενο είναι να αναβληθεί ο αγώνας του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αν εντέλει αναβληθεί το ματς, τότε είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί τελικά την 1η Απριλίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ