STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Κέρκυρα 3-1

Ατρόμητος-Κέρκυρα 3-1
Μπρίτο INTIME SPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εντουάρντο Μπρίτο ο οποίος έβαλε δύο γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του.

Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Ατρόμητος γεύθηκε τη χαρά της νίκης, καθώς επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Εντουάρντο Μπρίτο που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Δ. Στυλιάρας Βοηθοί: Π. Κωσταράς, Ν. Γεωργαράκος

4ος Διαιτητής: Α. Παπαπέτρου Παρατηρητής: Π. Μαυρόπουλος

Καιρός

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ (41' Ράντμαν), Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Ζουέλα, Τάτος, Μπρίτο (81' Καραμάνος), Πίτου (65' Επστάιν), Αναστασάκος.

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Μίχος, Βέντσελ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Ερίθε, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μπάρκογλου, Αγρίτης (62' Τσίγκας), Μαρτίν (80' Ιωάννου).

Σκόρερ: 18', 74' Μπρίτο, 37' Φυτανίδης / 29' Καλαντζής

Κίτρινες κάρτες: 32' Τόμας, 40' Σφακιανάκης, 86' Αναστασάκος / 40' Κοντοδήμος, 42' Αγρίτης, 43' Γραμμόζης, 48' Μαρτίν, 59' Ερίθε

Ανασκόπηση αγώνα

Η ολονύχτια σφοδρή βροχόπτωση που βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο δεν εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Σε αυτό συνέβαλε το γκολ του Ατρομήτου, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε.

Με τη συμπλήρωση 18 λεπτών παιχνιδιού, ο Αναστασάκος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπρίτο τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς και ο Βραζιλιάνος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Η απάντηση της Κέρκυρας ήταν άμεση. Στο 29' ο Μαρτίν έστρωσε την μπάλα στον Καλαντζή, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ιτάνζ. Ο τελευταίος αποχώρησε τραυματίας (χτύπησε στο γόνατο) λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Ράντμαν.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, πάντως, αφού στο 37', μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία ο Φυτανίδης πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Δώνης συνέχισε να εμπιστεύεται το 4-3-3, με τον Αναστασάκο να έχει δίπλα του είτε τον Τάτο είτε τον Μπρίτο. Από την άλλη πλευρά ο Χάβι Γκράθια έκανε πιο επιθετικό το σύστημα της ομάδας του (από 4-4-1-1 σε 4-4-2), με σκοπό να έρθει η ισοφάριση.

Με την πάροδο του χρόνου, οι "Φαίακες" κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό όμως, δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι άρχισαν να βρίσκουν περισσότερους χώρους για να αντεπιτεθούν. Σε μία από αυτές τις αντεπιθέσεις ο Τάτος βρήκε έξοχα τον Μπρίτο και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε ψύχραιμα για να γράψει το τελικό 3-1.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, αν το σουτ του Καραμάνου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν τράνταζε το δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

MVP

Ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος για ακόμη μία φορά και το βασικότερο, σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ του Ατρομήτου.

Αδύναμος κρίκος

Η επίθεση της Κέρκυρας. Οι Αγρίτης, Μαρτίν δεν απείλησαν όσο θα έπρεπε τους Ιτάνζ και Ράντμαν, με συνέπεια το δεύτερο ημίχρονο να κυλήσει ήρεμα για τον Ατρόμητο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ