STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2

Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2
INTIME SPORTS

Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 87' ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Εργοτέλης.

Έστω και στο τέλος ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Εργοτέλη στο γήπεδο του Περιστερίου στην πρεμιέρα της Super League.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον Εργοτέλη να πετυχαίνει γκολ με τους Μπαντιμπανγκά και Αναστασάκο και τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει δύο φορές με Ουμπίδες και Παπαδόπουλο. Η ομάδα της Κρήτης τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς.

"Δείτε την Κυριακή στις 23:30 την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα της Superleague".

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εργοτέλη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με τους Μπαντιμπανγκά-Μπαμ Μπαμ έκαναν την άμυνα του Ατρομήτου ότι ήθελαν πετυχαίνοντας δύο γκολ και χάνοντας ευκαιρίες. Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας και ήταν πολύ επιπόλαιος στην επίθεση.

Το δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Ναπολεόνι, ο Ατρόμητος ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του δημιουργώντας ευκαιρίες ισοφαρίζοντας με τον Παπαδόπουλο, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Από τον Εργοτέλη έλειψε η εμπειρία στα τελευταία λεπτά για να φύγει με το "τρίποντο" από το Περιστέρι.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Διαιτητής/Βοηθοί: Κουτσιαύτης (Άρτας)/ Μαγιάννης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος (84' Καλλέργης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (72' Καραμάνος), Καραγκούνης (46' Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Πίτσος, Κοζορώνης, Καρντόσο (32' λ.τρ. Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Μπαμ Μπαμ (84' Μπουρσέλης), Μπαντιμπανγκά (70' Τζανακάκης), Χαντί, Αναστασάκος.

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος (18', Ατρόμητος), Δημούτσος (28', Ατρόμητος), Πίτου Γκαρσία (60', Ατρόμητος)-Χαντί (48', Εργοτέλης), Γιοβάνοβιτς (58', Εργοτέλης), Μπουχαλάκης (60', Εργοτέλης), Μπαντιμπανγκά (63', Εργοτέλης), Αναστασάκος (81', Εργοτέλης)

Κόκκινη κάρτα: Γιοβάνοβιτς (74', Εργοτέλης)

Σκόρερ: Ουμπίδες (25', Ατρόμητος), Παπαδόπουλος (87', Ατρόμητος)- Μπαντιμπανγκά (8', Εργοτέλης), Αναστασάκος (36', Εργοτέλης)

Αιφνιδίασε ο Εργοτέλης

Στο πρώτο ημίχρονο Εργοτέλης ήταν αυτός που αιφνιδίασε τον Ατρόμητο με τους Μπαμ Μπαμ και Μπαντιμπανγκά να κάνουν καλό παιχνίδι.

Μόλις στο 8ο λεπτό η ομάδα της Κρήτης πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ στην Super League, όταν ο Καρντόσο έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Μπαντιμπανγκά ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τον Εργοτέλη.

Στο 22', ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσεις, αλλά από το σουτ του Καραγκούνη η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Εργοτέλης απάντησε στο 24' με την κεφαλιά του Κοζορώνη να διώχνει ο Σηφάκης.

Ένα λεπτό αργότερα (25'), ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Φυτανίδης έκανε μια μακρινή μπαλιά και ο Ουμπίδες κατεβάζοντας ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-1.

Παρά την ισοφάριση από τον Ατρόμητο, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που είχε καλύτερες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο 39' από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη ο Σηφάκης έδιωξε την μπάλα, ενώ το ίδιο έκανε ο γκολκίπερ του Ατρομήτου και στο 30΄στην κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς.

Έξι λεπτά αργότερα όμως (36') ο πορτιέρο της ομάδας του Περιστερίου στάθηκε άτυχος. Ο Μπαμ Μπαμ έδωσε ωραία την μπάλα στον Αναστασάκο αυτός έκανε το σουτ και μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 του Εργοτέλη.

Ανέβηκε με τον Ναπολεόνι

Στο δεύτερο ημίχρονο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του με την είσοδο του Ναπολεόνι και πίεσε, ωστόσο ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.

Στο 50' ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Ουμπίδες στο 64'.

Δέκα λεπτά αργότερα (74') ο Μπρίτο έκανε το σουτ με τον Αθανασίου να διώχνει σε κόρνερ με τον γκολκίπερ του Εργοτέλη να λέει εντυπωσιακά "όχι" στην συνέχεια της φάσης σε κεφαλιά του Φυτανίδη.

Στο επόμενο λεπτό ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ατρόμητος στα επόμενα λεπτά πίεσε για την ισοφάριση και στο 79' από το σουτ του Καραμάνου η μπάλα έφυγε άουτ.

Η πίεση του Ατρομήτου για την ισοφάριση καρποφόρησε τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στο 87' λοιπόν μετά από ωραία σέντρα του Φυτανίδη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κατέβασε ωραία την μπάλα και με πλασέ έκανε το τελικό 2-2.

MVP της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκλεψε στο τέλος τις εντυπώσεις από τους Μπαντιμπανγκά και Μπαμ Μπαμ του Εργοτέλη. Ο Έλληνας επιθετικός του Ατρομήτου πέτυχε γκολ στο 87' και έδωσε τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του Περιστερίου στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση

Ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς είναι η απογοήτευση του αγώνα. Δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75' αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες με αποτέλεσμα να καταφέρει ο Ατρόμητος να φτάσει στην ισοφάριση.

Στατιστικά

2 Γκολ 2
2 Ασίστ 1
21 Τελικές Προσπάθειες 8
13 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλιές 2
6 Αποκρούσεις 5
5 Επεμβάσεις 27
19 Κλεψίματα 21
9 Φάουλ 23
1 Οφσάιντ 0
10 Κόρνερ 3
47 Λάθη 51
15/43 Γεμίσματα 4/8
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ