STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2-0

Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Μπρίτο και του Μήτρογλου ο Ατρόμητος νίκησε την Δόξα Δράμας για την 24η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Την πολύ καλή του πορεία προς την έξοδο στην Ευρώπη συνεχίζει ο Ατρόμητος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (10/3) επικράτησε της Δόξας Δράμας με 2-0 στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη που πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Μπρίτο και Μήτρογλου έφτασε στους 40 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω την ΑΕΚ. Από την άλλη η Δόξα παρέμεινε τελευταία με 15 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό και ευκαιρίες και το μοναδικό που έλειψε ήταν το γκολ με την μεγαλύτερη φάση να είναι για τον Ατρόμητο με τον Δημούτσο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε με τα γκολ του Μπρίτο και του Μήτρογλου, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο γκολ κόντρα στην Δόξα η οποία δεν απείλησε.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Διαιτητής/Βοηθοί: Παπαπέτρου (Αθηνών)/ Ακρίβος (Αθηνών), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)/ Γρυλλάκη (Χανίων)

Καιρός: Σποραδικές βροχές

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Τόμας, Γιαννούλης (59' Επστάιν), Ζουέλα (59' Καραγκούνης), Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Τάτος, Μπρίτο (77' Μπάλλας), Μήτρογλου.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γελαδάρης (37' Αγτζίδης), Βέρτζος (51' Σικαλιάς), Ρούτσης, Ψυχογιός, Λίμα, Αμπουμπακάρι (71' Κάπελ), Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Μπριλλάκης, Κυβελίδης.

Κίτρινες κάρτες: Πίτου Γκαρσία (44', Ατρόμητος)-Μπριλλάκης (45+' Δόξα Δράμας)

Σκόρερ: Μπρίτο (65', Ατρόμητος), Μήτρογλου (74', Ατρόμητος)

Έλειψε το γκολ στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, είχαν και κάποιες ευκαιρίες και ίσως το μόνο που έλειψε να ήταν το γκολ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Ατρόμητο, όταν το σουτ του Μπρίτο στο 9' έφυγε άουτ. Η Δόξα απάντησε με το σουτ του Ουέλινγκτον στο 11' το οποίο και αυτό κατέληξε άουτ.

Στο 21', ο Μπριλλάκης αρχικά από καλή θέση έκανε το σουτ, με τον Ράντμαν να διώχνει με δυσκολία και στη συνέχεια της φάσης ο Ουέλινγκτον έκανε νέο σουτ με τον Ράντμαν να διώχνει σε κόρνερ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 31', για τον Ατρόμητο, όταν ο Τάτος πέρασε ωραία στον Μήτρογλου που μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και γύρισε στον Δημούτσο στο κέντρο της άμυνας με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (34') ο Δημούτσος γύρισε ωραία από δεξιά στον Μπρίτο που μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Βέρτζο και να βγαίνει κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ότι άξιζε ήταν ένα σουτ του Ουέλινγκτον για τη Δόξα Δράμας στο 38' που έφυγε άουτ και ένα σουτ του Δημούτσου στο 45' το οποίο μπλόκαρε ο Σέρεμετ.

Μπήκε δυνατά και "καθάρισε" στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο Ατρόμητος μπήκε δυνατά με σκοπό να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη και σε συνδυασμό με την κούραση των παικτών της Δόξας τα κατάφερε.

Στο 48', από το σουτ του Μήτρογλου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 58' από το σουτ του Παπαδόπουλου ο Ράντμαν μπλόκαρε την μπάλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα (66') η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μπρίτο από δύσκολη θέση με κεφαλιά νίκησε τον Σέρεμετ και έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε την απόδοσή του, ώστε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, καθώς η Δόξα δεν απειλούσε. Στο 70' από την εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 74', η ομάδα του Γιώργου Δώνη τελικά κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματά της με τον συνήθη ύποπτο... Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή άδειασε δύο αμυντικούς και μα πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ για το 2-0.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος είχε δύο ακόμη ευκαιρίες. Στο 82' από σέντρα του Επστάιν μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Μήτρογλου έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Έξι λεπτά πριν το τέλος (84'), πάλι ο Μήτρογλου έκανε ένα ωραίο σουτ από τη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Έτσι το 2-0 υπέρ της ομάδας του Περιστερίου έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο MVP του αγώνα

Ο Μπρίτο είναι ο παίκτης που διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου του αγώνα, καθώς με το πρώτο γκολ που σημείωσε έδιωξε το άγχος από την ομάδα του Περιστερίου και άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση επί της Δόξας Δράμας.

Ο αδύναμος κρίκος

Αδύναμος κρίκος θα μπορούσε να είναι ο Ουέλινγκτον της Δόξας Δράμας, καθώς σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ το ματς ήταν στο 0-0 και έτσι έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους "μαυραετούς".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ