STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0
Μπαράλες Έντο Σανκαρέ INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο και μπήκε ξανά στο κόλπο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλεί οφ της Superleague.

Μέτριο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα να παίρνει σημαντική νίκη με 1-0 και να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 66ο λεπτό, όταν ο Τσενάμο δεν έκανε καλή έξοδο και ο Μπαράλες σκόραρε με γυριστή κεφαλιά από κοντά.

Παρακολουθήστε την Κυριακή 4/5 την Super BALL για την 2η αγωνιστική των play-offs. Σέντρα στις 22:30 μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Παρουσιαζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης.

Η βαθμολογία

1) Αστέρας Τρίπολης 4 (2-1)

2) ΠΑΟΚ 4 (2-2)

3) Παναθηναϊκός 4 (2-2)

4) Ατρόμητος 3 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική (7/5)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 18:15

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 20:30

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Φαντόπουλος (Πιερίας)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Χερνάντες, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κοντοές, Έντο, Ουσέρο, Μουνάφο (Βάλντο 64'), Ντε Μπλάσις (Τσαμπούρης 88'), Καράσκοω(Κουρμπέρλης 73'), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος (Φυτανίδης 41'), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης. Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος (Πίτου 64'), Μπρίτο (Παπαδόπουλος 74'), Φάμπιο, Ουμπίδες. Καραμάνος.

Γκολ: Μπαράλες (κεφαλιά 66').

Κάρτες: Ντε Μπλάσις (κίτρινη 55'), Εντό (κίτρινη 63'), Λαζαρίδης (κίτρινη 73'), Εντός (κόκκινη, 2η κίτρινη 93').

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0

Η ανασκόπηση του αγώνα

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα κατέβασε τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος, αφού Παπαδόπουλος και Πίτου Γκαρσία κάθισαν στον πάγκο. Από την άλλη πλευρά ο Βεργέτης δεν άλλαξε πολλά πράγματα πέραν του τιμωρημένου Γκοϊαν που έμεινε εκτός αποστολής.

Λίγες και καλές

Το πρώτο μέρος δεν ήταν καλό. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ενώ είχαμε και 1-2 δυνατά μαρκαρίσματα που ευτυχώς δεν στοίχισαν. Η πρώτη φάση πάντως στο παιχνίδι ήταν και η καλύτερη. Ο Φάμπιο βρήκε ωραία τον Νάστο στα δεξιά, αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο Ουμπίδες ολομόναχος στο 6ο λεπτό δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα τα ηνία πήγε ο Αστέρας που έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Καράσκο. Αρχικά έκανε ένα σουτ με το εξωτερικό, όμως ο Τσενάμο έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στη συνέχεια ο Ντε Μπλάσις τον βρήκε στα δεξιά με το σουτ του να περνά για λίγο έξω.

Λάθη επί λαθών και... γκολ

Δεν άλλαξαν πολλά στο δεύτερο μέρος. Κακός και αργός ρυθμός με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο. Η πρώτη υποψία φάσης έγινε στο 59ο λεπτό. Ο Σανκαρέ έκανε λάθος, ο Μπάλλας έφυγε στην αντεπίθεση και σούταρε, με τον Χερνάντες να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια δίχως κάποια συνέπεια.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά κάπως αργά και σε αυτό βοήθησε το γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο 66ο λεπτό. Ο Ουσέρο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Τσενάμο δεν έκανε καλή έξοδο και ο Μπαράλες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να κερδίσει κάποια μέτρα με μακριές μπαλιές χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Ο MVP της αναμέτρησης

Σε ένα ματς με κακό ρυθμό δύσκολα βρίσκεις διακριθέντες. Ο Μπαράλες, όπως και στην Τούμπα, έτσι και στην Τρίπολη ήταν ο "χρυσός" σκόρερ. Από κοντά και ο Εντό που δεν άφησε ούτε εκατοστό της μεσαίας γραμμή απάτητο.

Η απογοήτευση

Η μεσαία γραμμή του Ατρόμητου δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους. Έτσι όλο το βάρος έπεσε πάνω στον Ουμπίδες που κλείστηκε καλά και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 0

1 Ασίστ 0

10 Τελικές Προσπάθειες 7

2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3

5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4

3 Κεφαλιές 0

5 Αποκρούσεις 2

23 Επεμβάσεις 14

13 Κλεψίματα 12

13 Φάουλ 7

2 Οφσάιντ 1

5 Κόρνερ 7

55 Λάθη 50

7/21 Γεμίσματα 6/30

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ