STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρ. - Εργοτέλης 2-3

Αστέρας Τρ. - Εργοτέλης 2-3
INTIME SPORTS

Το ξανάκανε ο Εργοτέλης! Όπως και στην Νέα Σμύρνη, έτσι και στην Τρίπολη έφυγε με το διπλό (2-3) παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα. Το "χρυσό" γκολ και πάλι ο Διαμαντάκος με πέναλτι στο 90'.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Εργοτέλης πήρε άλλο ένα σπουδαίο διπλό παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Και σκόρερ τον Διαμαντάκο στο φινάλε. Στη Νέα Σμύρνη οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει με 1-0 παίζοντας με 9, ενώ σήμερα με 3-2 παίζοντας με 10 παίκτες από το 71' (και το σκορ σε εκείνο το σημείο στο 2-2). Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο α' ημίχρονο, αλλά ο Εργοτέλης πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στην επανάληψη η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ρυθμό και πολλές συγκινήσεις. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσιάστηκε καλύτερη και πήρε στο φινάλε ένα διπλό με το οποίο αγκάλιασε την παραμονή.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Αστέρα Τρ.-Εργοτέλης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Καρατζίκας, Απτόσογλου

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης):Μπαντής, Λούι (Ναβάρο 81'), Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Βάλντο (Μπαράλες 70'), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης):Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Σαρρής, Πίτσος, Ιμπραΐμ, Μπουχαλάκης (Γιοβάνοωιτς 92'), Καρντόζο, Μονακέλο (Διαμαντάκος 76'), Ρομάνο, Χαντί (Ρέντας 94')

Γκολ: Σανκαρέ 47', Χουάνμα 68' - Μονακέλο 33', Χαντί 66', Διαμαντάκος (πεν. 90')

Δοκάρι: Χουάνμα 5'

Κίτρινες κάρτες: Κυριακόπουλος 85' - Ρομάνο 65'

Κόκκινη κάρτα: Ρομάνο 71' (2η κίτρ)

Η Super BALL στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, ανάλυση, συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης.

Ανασκόπηση αγώνα

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χωρίς να δώσει ιδιαίτερο ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά ελέγχοντας απόλυτα την κυκλοφορία της μπάλας, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο εικοσάλεπτο. Το δοκάρι του Χουάνμα (5') και την κεφαλιά του Βάλντο που έδιωξε εντυπωσιακά ο Στοΐκοβιτς (18'). Ο Σέρβος ήταν σε ετοιμότητα και στο 22' αλλά και στο 25' σε καλές στιγμές του Αστέρα, για να έρθει ο Εργοτέλης να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη του επίσκεψη με αξιώσεις στην εστία του Μπαντή. Όμορφη συνεργασία Ιμπραΐμ-Μονακέλο, με τον δεύτερο να γράφει το 0-1 στο 33'. Ακολούθησε στο 37' άλλη μια σπουδαία φάση για τον Αστέρα (και τελευταία στο α' ημίχρονο) στο χαμένο τετ-α-τετ του Καράσκο.

Αστέρας Τρ. - Εργοτέλης 2-3
INTIME SPORTS

Το γκολ που έψαχνε στο πρώτο μέρος ο Αστέρα, το πέτυχε με το "καλημέρα" της επανάληψης, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά του Σανκαρέ (47'). Στο επόμενο λεπτό, ο Εργοτέλης παραλίγο να πάρει και πάλι το προβάδισμα σε σουτ του Μπουχαλάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι στο 61'. Στο ενδιάμεσο διάστημα, οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές στιγμές να σκοράρουν. Το παιχνίδι είχε ανοίξει και στο 63' ο Χαντί είδε τον Μπαντή να τον σταματάει, αλλά στο 66' κατάφερε να τον νικήσει με διπλή προσπάθεια γράφοντας το 1-2. Άμεση όμως η απάντηση του Αστέρα με τον Χουάνμα να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 68', για να ακολουθήσει η αποβολή του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη (71').

Οι γηπεδούχοι, με παίκτη παραπάνω, άρχισαν την πίεση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Χουάνμα στο 74'. Ωστόσο οι Κρητικοί κράτησαν πίσω και "χτύπησαν" στην αντεπίθεση στο 89'. Κερδισμένο πέναλτι και ακριβώς στο 90' με ψύχραιμη εκτέλεση ο Διαμαντάκος έδωσε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του!

Ο MVP της αναμέτρησης

Μπήκε στο παιχνίδι την ώρα που ο Εργοτέλης έπαιζε με 10, έχοντας τον άχαρο ρόλο να παλεύει μόνος του μπροστά. Από δική του προσπάθεια ξεκίνησε η φάση του κερδισμένου πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε με απόλυτη ψυχραιμία στο 90'. Διαμαντάκος λοιπόν.

Η απογοήτευση

Η αμυντική λειτουργία του Αστέρα ήταν ανύπαρκτη. Ο Χουάνμα βρέθηκε να μαρκάρει τον Ιμπραΐμ στο πρώτο γκολ, πολλά ανενόχλητα σουτ των Κρητικών στην επανάληψη και "πανικός" στην αντεπίθεση του Εργοτέλη στο φινάλε που κατέληξε σε πέναλτι.

Στατιστικά αγώνα

2

Goal

3
2

Ασίστ

1
18

Τελικές Προσπάθειες

13
7

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

7
2

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

5
9

Κεφαλιές

1
7

Αποκρούσεις

8
5

Επεμβάσεις

24
14

Κλεψίματα

15
23

Φάουλ

15
3

Οφσάιντ

1
8

Κόρνερ

1
28

Λάθη

28
15/35

Γεμίσματα

2/9
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ