STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρχίζει το πρωτάθλημα

Αρχίζει το πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Κανονικά θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Superleague το προσεχές σαββατοκύριακο (27-28/8) με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έχουν ρεπό!

Πρόθεση της Superleague είναι να ξεκινήσει το προσεχές σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα, έστω και με την διεξαγωγή έξι από τους οκτώ αγώνες (σ.σ. Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα έχουν ρεπό), καθώς δεν υπάρχει κανένα θέμα "μπλοκαρίσματος" από την ΕΕΑ.

Αυτό επεσήμανε και ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής Πατρίκ Κομνηνός μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, ο Πατρικ Κομνηνός μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" και σε ερώτηση αν θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος τόνισε χαρακτηριστικά: " Νομίζω πως ναι. Αυτή είναι η πρόθεση η δική μας, των περισσοτέρων ομάδων που και αυτές αγωνιούν για να παίξουν μπάλα. Έχουν κάνει έναν προγραμματισμό και νομίζω ότι η πλειοψηφία του κόσμου, αυτό θέλει.

Να δει μπάλα και τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Για να είμαστε ξεκάθαροι δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα όλοι μας έχουμε αμφιταλαντευτεί για το ποιο είναι το ορθότερο μέτρο για την αντιμετώπιση των δικαστικών εκκρεμοτήτων που προκύπτουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και των αποφάσεων που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Κάναμε μια κλήρωση με σκοπό να αρχίσουμε το πρωτάθλημα στις 27-28 Αυγούστου. Είναι μια ειλημμένη απόφαση του ΔΣ που έχουμε λάβει εδώ και πάρα πολλούς μήνες για την έναρξη για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αφορούν την έναρξη αυτή. Θέματα εθνικών ομάδων, αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εμείς όλο αυτό το διάστημα και οι ομάδες, διοικητικά και οργανωτικά προετοιμαζόμαστε για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στις 27-28 Αυγούστου.

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε η απόφαση αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία δεν εξέδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής υπέρ δύο ΠΑΕ μελών μας και αυτό δημιούργησε μια αναταραχή και μια αρκετά μεγάλη φιλολογία για το τι μέλλει γενέσθαι".

Ματαίωσε δύο αγώνες

Λίγο αργότερα η Superleague με ανακοίνωση που εξέδωσε ματαίωσε τους αγώνες Ολυμπιακός-Καβάλα και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου, κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιποι έξι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η Super League ανακοινώνει την ματαίωση των αγώνων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ και ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν στις 27 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με τις από 23.08.2011 αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορηγήθηκε στις ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πιστοποιητικό του Άρθρου 77Α §3 του Ν.2725/99".

Έτσι το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι:

Σάββατο 27 Αυγούστου

ΟΦΗ-Ατρόμητος (19.15, NOVA)

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (19.15, NOVA)

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (21.30, NOVA)

Κυριακή 28 Αυγούστου

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19.15, NOVA)

Πανιώνιος-Εργοτέλης (19.15, NOVA)

ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη (21.30, NOVA)

Δεν ορίστηκαν οι αγώνες

ΑΕΚ-

Ολυμπιακός-

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ