STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποχώρησε η Skoda Ξάνθη

Αποχώρησε η Skoda Ξάνθη
INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη αποχώρησε από την συνεδρίαση της Super League με τον εκπρόσωπό της Βασίλη Κοντοβαζαινίτη να τονίζει πως η πρόταση της Ακριτικής ΠΑΕ είναι να γίνεται σε μόνιμη βάση το πρωτάθλημα με 18 ομάδες

Η Skoda Ξάνθη αποχώρησε από την συνεδρίαση της Super League, στην οποία συζητείται ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα που έχει ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Ακριτικής ΠΑΕ, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, κατά την αποχώρησή του, τόνισε πως θέση της ομάδας είναι το πρωτάθλημα να γίνεται σε μόνιμη βάση με 18 ομάδες και μάλιστα προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά οποιασδήποτε άλλης απόφασης.

" Την Τρίτη πήραμε μια απόφαση. Να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα στις 18. Ενημερωνόμαστε όμως, πως δρομολογείται η άποψη να πέσουν στο τέλος της επόμενης περιόδου 5, ώστε να επιστρέψουμε ξανά στις 16 το 2013-14.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα φανεί πως κάνουμε ό,τι κάνουμε για να βολέψουμε τους δικούς μας. Αυτό εμείς δεν το υποστηρίζουμε και αν αποφασισθεί κάτι τέτοιο, θα το προσβάλουμε νομικά. Πρότασή μας είναι να παγιωθεί σε μόνιμη βάση πρωτάθλημα 18 ομάδων στη Σούπερ Λίγκα", είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

Η διοίκηση στη συνέχεια εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ