STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόψε έχει... "El Thrakico"

Απόψε έχει... "El Thrakico"
Καπετάνος Λαδάκης INTIME SPORTS

Η συνέχεια της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί την Δευτέρα, όπως και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ξάνθη - Πανθρακικό.

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague ολοκληρώνεται την Δευτέρα (5/1) με... σχεδόν δυο αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός (NS1) θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους από το 26ο λεπτό, όταν και διεκόπη οριστικά η αναμέτρηση εξαιτίας της ομίχλης που υπήρχε στους "Ζωσιμάδες".

Θυμίζουμε τις ενδεκάδες των δυο ομάδων που θα συνεχίσουν φυσικά και την Δευτέρα:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Ντίνας, Καρέλης.

Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός (19:30 NS1)

Πάμε και στο ντέρμπι της ημέρας. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες. Η Ξάνθη κυνηγά μία θέση για τα πλέι οφ στο τέλος της περιόδου, ενώ ο Πανθρακικός δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Και οι δυο ομάδες πάντως παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, αν και οι "κροκόδειλοι" έχουν σταθεί αρκετά άτυχοι φέτος.

Όσον αφορά την ιστορία, η Ξάνθη εντός μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι τρεις αυτές νίκες έχουν έρθει με το ίδιο σκορ (1-0), ενώ και τα τρία γκολ έχουν πετύχει ξένοι ποδοσφαιριστές!

Ξάνθη: Λίγες οι απουσίες για τον Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαστεργιανός, Ράνος. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του.

Πανθρακικός: Ιγκόρ και Σερφά επέστρεψαν στην αποστολή, όμως υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Κάσες και Μπαϊκαρά τέθηκαν νοκ άουτ, ενώ εκτός έμεινε και ο Πέρεθ που δεν υπολογίζεται.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι ιδιαίτερα σκληρό. Πολλές κίτρινες αλλά και επεισοδιακές αποβολές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ