STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Από ένα ημίχρονο και ανατροπή

Από ένα ημίχρονο και ανατροπή
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και κέρδισε την Κέρκυρα με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο νησί των "Φαιάκων".

Μπορεί η Κέρκυρα να προηγήθηκε με τον Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού απάντησε αρχικά με τον Κάπελ, ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Άλβες, παίρνοντας την εκτός έδρας φιλική νίκη με 2-1.

Με τον Βιγιαφάνιες να αγωνίζεται ξανά στη βασική ενδεκάδα και να δείχνει αρκετά δραστήριος κατά την επιστροφή του, ο Παναιτωλικός είδε στην Κέρκυρα, την τοπική ομάδα να ανοίγει το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, με καταπληκτικό γκολ του Ομπράντοβιτς.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ο διαιτητής αναγκάστηκε να δύο δείξει κίτρινες κάρτες, πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και ο φιλοξενούμενος Παναιτωλικός πίεζε, αλλά δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Άλβες και Βασιλέιου στη θέση των Βιγιαφάνιες και Μορένο αντίστοιχα, ενώ η γηπεδούχος Κέρκυρα προέβη σε αλλαγές μαζεμένες.

Η ομάδα του Αγρινίου σήμανε το πρώτο καμπανάκι κινδύνου μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά το τετ-α-τετ του Μαρτίνες θα εξουδετερωθεί από τον Κουτζαβασίλη.

Ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, μερικά λεπτά αργότερα στο 53', όταν ο Κάπελ εκμεταλλευτεί λάθος του τερματοφύλακα της Κέρκυρας.

Με το ρυθμό να έχει πέσει λόγω των πολλών αλλαγών και από τις δύο ομάδες, ο Άλβες θα εκτελέσει πέναλτι στο 70ό λεπτό, ο Κουτζαβασίλης θα αποκρούσει, ο Καλογέρης θα πάρει το ριμπάουντ και θα δώσει ασίστ στο Βραζιλιάνο, ο οποίος σε κενή εστία σκοράρει.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου):Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Καϊκούτ, Ρόχας, Γκόμες, Σαμπάτ, Καρντόζο, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κανακούδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κρητικός, Βλάχος, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόφσκι, Γεωργακόπουλος, Μπόρχα, Καραγιαννίδης, Ζορμπάς, Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ( Χάβος): Ράφαελ (89΄Κολοβούρης), Μπεχαράνο (60′ Κουτρουμάνος), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν (73′ Ρουμπουλάκου), Καλογέρης (85′ Χαντάκιας), Κόρμπος (73΄Κωνσταντινόπουλος), Φωτάκης (35′ Κάπελ, 89΄Ζαρκάδας), Μαρτίνες (79′ Μήλιος), Βιγιαφάνιες (46′ Βασιλείου), Μορένο (46′ Άλβες).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ