STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε το σημερινό Δ.Σ. της Super League!

Αναβλήθηκε το σημερινό Δ.Σ. της Super League!

Το Δ.Σ. της Super League που ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα (13/5) στις 14:00, αναβλήθηκε και ο λόγος είναι ότι δεν θα υπάρξει απαρτία. Θα γίνει την Δευτέρα (16/5, 14:00), δεν αλλάζει κάτι για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Για τις 14:00 ήταν προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super League με θέμα συζήτησης τον προγραμματισμό των αγώνων των playoffs τoυ πρωταθλήματος μετά και τις εξελίξεις γύρω από τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (17/5, 20:30) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τελικώς, αναβλήθηκε για την προσεχή Δευτέρα (16/5), αφού υπήρχε ο κίνδυνος να μην υπάρξει απαρτία και ως εκ τούτου να οδηγηθεί σε φιάσκο το διοικητικό συμβούλιο. Άλλωστε, δεν αλλάζει κάτι για ό,τι πρόκειται να αποφασιστεί και να ανακοινωθεί για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Ο λόγος είναι ότι θα γίνει κανονικά την Κυριακή το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, περιμένοντας και τους διαιτητές που θα οριστούν για το ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία το ΑΕΚ - Πανιώνιος. Το θέμα είναι να λυθεί το όποιο πρόβλημα υπάρχει με τις άλλες αγωνιστικές.

Η μη απαρτία είχε να κάνει με το ότι οι περισσότερες ΠΑΕ ενημερώθηκαν μόλις χθες και δεν προλάβαιναν να εκδώσουν εισιτήρια και να βρίσκονται στην Αθήνα για την συνεδρίαση. Όπως και να 'χει, δεν προκύπτει κάποιο "μπλοκάρισμα" για την 2η αγωνιστική και τον τελικό, αλλά πρέπει να διευθετηθεί οριστικά το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Τα σενάρια που υπάρχουν είναι δύο:

Η πρόταση που κατέθεσε ο Πανιώνιος δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή εκτός από το σημείο που αναφέρει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ θα γίνει αύριο Σάββατο (14/5).

Κατά τα άλλα: Οι "κυανέρυθροι" πρότειναν: στην 3η αγωνιστική το παιχνίδι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ να γίνει κανονικά την Τετάρτη 18/5 και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ να μετατεθεί για την Παρασκευή 20/5. Στην 4η αγωνιστική το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 22/5 και το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός να μετατεθεί για την Δευτέρα 23/5.

Όσον αφορά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τα παιχνίδια να διεξαχθούν κανονικά την Πέμπτη 26/5 και την Κυριακή 29/5. Η μοναδική κενή ημερομηνία για να διεξαχθεί το εξ' αναβολής ΑΕΚ - Πανιώνιος είναι η 1η Ιουνίου.

Το δεύτερο σενάριο είναι η 3η αγωνιστική να γίνει στις 20/5, η 4η στις 23/5, η 5η στις 26/5 και η 6η στις 29/5. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες είχαν κυκλοφορήσει την Τετάρτη (11/5) με την προοπτική η 2η αγωνιστική να διεξάγονταν αύριο (14/5). Τώρα όμως, αν ισχύσουν, ο αγώνας ΑΕΚ - Πανιώνιος θα μετατεθεί για την 1η Ιουνίου.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο για σήμερα Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/05/2016 στις 14.00 στα γραφεία της SuperLeague.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

2.Διάφορα".

Ο τελικός και τα σενάρια των playoffs

Συμφωνία των "2", αντιδρά η ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Βάλτε όποιους θέλετε

Ο Παναθηναϊκός συζητά για τα play offs υπό όρους

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ