STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο τελικός και τα σενάρια των playoffs

Ο τελικός και τα σενάρια των playoffs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σίριαλ με το Κύπελλο Ελλάδας τελειώνει και άρχισε το νέο με τις ημερομηνίες των αγώνων κατάταξης. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα και τα σενάρια που υπάρχουν.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Μαϊου και το νέο σήριαλ που εξελίσσεται είναι οι ημερομηνίες των playoffs αλλά εκτός απρόοπτου, αυτό αναμένεται να λήξει στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League το μεσημέρι (14:00).

Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι τα εξής:

1. Ο προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο θα αναβληθεί και αναζητείται ημερομηνία για να διεξαχθεί. Το ιδανικό θα ήταν να γίνει, εμβόλιμα, μέχρι το φινάλε των αγώνων αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει μετά το τέλος τους, την 1η Ιουνίου αν και η "Ένωση" έχει διεθνείς που είναι πολύ πιθανόν να τους στερηθεί. Οι υπόλοιπες ομάδες πάντως, δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι η ΑΕΚ να αγωνιστεί έχοντας ολοκληρωθεί οι άλλοι αγώνες αφού θα μπορεί με το ανάλογο αποτέλεσμα να «διαλέξει» την θέση που θα πάρει στην ειδική βαθμολογία.

2. Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 15/5.

3. Η NOVA δηλώνει ότι δεν θέλει αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, εφόσον η πρόταση που θα έρθει για τις ημερομηνίες είναι ομόφωνη, εφικτή και ο συνεταιρισμός αναλάβει μέρος της ζημιάς που το συνδρομητικό έχει υποστεί, από τις αλλαγές των αγώνων μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι η ρήτρα που υπάρχει ανάμεσα σε Λίγκα και συνδρομητικό είναι 175.000 ευρώ για κάθε αγώνα που αλλάζει ημερομηνία.

Τα σενάρια που υπάρχουν είναι δύο:

Η πρόταση που κατέθεσε ο Πανιώνιος δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή εκτός από το σημείο που αναφέρει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ θα γίνει αύριο Σάββατο (14/5).

Κατά τα άλλα: Οι "κυανέρυθροι" πρότειναν: στην 3η αγωνιστική το παιχνίδι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ να γίνει κανονικά την Τετάρτη 18/5 και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ να μετατεθεί για την Παρασκευή 20/5. Στην 4η αγωνιστική το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 22/5 και το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός να μετατεθεί για την Δευτέρα 23/5.

Όσον αφορά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τα παιχνίδια να διεξαχθούν κανονικά την Πέμπτη 26/5 και την Κυριακή 29/5. Η μοναδική κενή ημερομηνία για να διεξαχθεί το εξ' αναβολής ΑΕΚ - Πανιώνιος είναι η 1η Ιουνίου.

Το δεύτερο σενάριο είναι η 3η αγωνιστική να γίνει στις 20/5, η 4η στις 23/5, η 5η στις 26/5 και η 6η στις 29/5. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες είχαν κυκλοφορήσει την Τετάρτη (11/5) με την προοπτική η 2η αγωνιστική να διεξάγονταν αύριο (14/5). Τώρα όμως, αν ισχύσουν, ο αγώνας ΑΕΚ - Πανιώνιος θα μετατεθεί για την 1η Ιουνίου.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ