STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναστόπουλος: "Έχει ομάδαρα ο Ατρόμητος"

Αναστόπουλος: "Έχει ομάδαρα ο Ατρόμητος"
INTIME SPORTS

Ενθουσισμένος για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας σε ανθρώπους από το κοντινό του περιβάλλον.

Μετά τον ΟΦΗ στον οποίο είχε εξαιρετική παρουσία στο διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο του, ο Ατρόμητος θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νέος προπονητικός σταθμός στην καριέρα του Νίκου Αναστόπουλου, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Έλληνα τεχνικό να "δίνει τα χέρια" με τους Περιστεριώτες το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος κινήθηκε γρήγορα για τον αποκτήσει ενώ μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του εξέφρασε την σιγουριά ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στο δεύτερο μισό της σεζόν.

"Το υλικό που έχει ο Ατρόμητος είναι ένα από τα τρία καλύτερα στην ομάδα. Τους ξέρω όλους, έναν προς έναν. Ομάδαρα έχει ο Ατρόμητος.

Ας πάνε όλα καλά, να τελειώσουμε με το καλό και θα τα φτιάξουμε όλα. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο μαζικά", είπε ο 54άχρονος τεχνικός, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ