STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άμεση συνάντηση με την ΟΠΑΠ ΑΕ

Άμεση συνάντηση με την ΟΠΑΠ ΑΕ
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Super League, όπου αποφασίστηκε να υπάρξει άμεση συνάντηση με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Νέος Γενικός Διευθυντής μέχρι το καλοκαίρι ο Μιχάλης Αναγνώστου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (12/12) στα γραφεία της Super League, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.

Σε αυτήν αποφασίστηκε να υπάρξει άμεση συνάντηση με την ΟΠΑΠ ΑΕ, συστήθηκε επιτροπή για την αδειοδότηση της περιόδου 2012-13, ενώ καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Super League θα εκτελεί έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου ο Μιχάλης Αναγνώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

" Κατά τις σημερινές συνεδριάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα Β' Γύρου πρωταθλήματος της Super League.

2. Θα ζητηθεί άμεσα συνάντηση του Δ.Σ. της Super League με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

3. Συστήθηκε επιτροπή από ΠΑΕ-Μέλη της διοργανώτριας Αρχής, για τη μελέτη της εφαρμογής του προγράμμματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, περιόδου 2012-2013.

4. Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Super League θα εκτελεί έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου ο Αγωνιστικός Διευθυντής της διοργανώτριας κ. Μιχάλης Αναγνώστου".

Όσον αφορά τον νέο Γενικό Διευθυντή της διοργανώτριας αρχής, Μιχάλη Αναγνώστου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973 και είναι παντρεμένος.

Είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ειδικότητα προπονητική Ποδοσφαίρου) με μεταπτυχιακές σπουδές (Master in Sports Management) στο Πανεπιστήμιο του Sheffield Αγγλίας και εξειδίκευση στη Διοίκηση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων.

Είναι επίσης Διδάκτωρ (PhD) Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με γνωστικό αντικείμενο το Στρατηγικό Marketing Ποδοσφαιρικών Διοργανώσεων. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.

Εργάζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ στη Super League βρίσκεται από την ίδρυσή της (2006) ως Αγωνιστικός Διευθυντής.

Έχει συνεργαστεί με την UEFA, ενώ από το 2004 είναι βασικός και διακεκριμένος συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) ως Γενικός Συντονιστής Παγκοσμίων Κυπέλλων και έχει εργαστεί για λογαριασμό της FIFA σε χώρες όπως Κορέα, Νιγηρία, Μεξικό, κ.α.

Από το 2001 – 2004 εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου με κύρια καθήκοντα την προετοιμασία των αγώνων και των εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου. Από το 1998 έως το 2001 εργάστηκε ως Διευθυντής Marketing της ΠΑΕ ΑΡΗΣ .

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για την Εθνική Ελλάδος Κάτω των 17 ετών και Κάτω των 19, ενώ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Τέλος, έχει βραβευτεί από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού για τις επιδόσεις του στο χώρο της Αθλητικής Διοίκησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ