STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανοιχτό για Μαρινάκη στη Λεωφόρο

Ανοιχτό για Μαρινάκη στη Λεωφόρο
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (11/2) πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Δεν ξεκαθάρισε το αν βρεθεί στο γήπεδο των ''πρασίνων'' ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στις 13.00 οι Κώστας Καραπαπάς και Σάββας Θεοδωρίδης πήγαν στη Λεωφόρο, όπου τους υποδέχτηκαν ο υπεύθυνος αγώνων του Παναθηναϊκού Σπύρος Βλάχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Απόστολος Κασκάνης. Περίπου δύο ώρες διήρκησαν οι συζητήσεις. Έγινε επιθεώρηση του γηπέδου και των καμερών και οι όποιες κουβέντες αντάλλαξαν οι δύο πλευρές έγιναν σε καλό κλίμα και με διάθεση για συνεργασία.

Δεν ξεκαθάρισε, ωστόσο, αν θα δώσει το παρών στη Λεωφόρο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και στη συζήτηση υπήρξε η διαβεβαίωση εκ μέρους των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ανεπίσημα, ωστόσο, διαρρέεται ότι ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ πιθανότατα θα βρίσκεται την Κυριακή (22/2) στη Λεωφόρο. Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτεί το συγκεκριμένο γήπεδο (στο ΟΑΚΑ έχει πάει σε ντέρμπι "αιωνίων") ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκείνο που ζήτησε ο Παναθηναϊκός είναι να τηρηθούν τα ίδια μέτρα με το στάδιο Καραϊσκάκη, δηλαδή τρεις σειρές κενές πίσω από τον πάγκο και την φυσούνα, αλλά και να αποφευχθεί η περσινή υπερβολή με τις διμοιρίες παντού και την ταλαιπωρία για να προσεγγίσει κάποιος το γήπεδο ακόμη και με εισιτήριο. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέντε σειρές, ενώ και η Αστυνομία έκανε λόγο για τρεις κάτι που καταγράφηκε και στα πρακτικά.

Το μήνυμα που βγήκε από τη συνάντηση, επί της ουσίας, ήταν το ''να πάμε ήρεμα μέχρι το ματς και να παίξουμε ποδόσφαιρο''. Θα ακολουθήσει και άλλη σύσκεψη μέχρι να γίνει το ματς, στις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ