STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αγγελίνας: "Φιλόδοξος και εργασιομανής ο Δώνης"

Αγγελίνας: "Φιλόδοξος και εργασιομανής ο Δώνης"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης είναι έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ και ο Μάκης Αγγελίνας, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον πρώην προπονητή του Ατρομήτου.

Ο Μάκης Αγγελίνας είναι συνεργάτης του Γιώργου Δώνη από την εποχή που οι δυο τους βρίσκονταν στον Ηλυσιακό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του υποψήφιου προπονητή του ΠΑΟΚ.

" Βγάλαμε μαζί τη σχολή προπονητών το 2002 και πήγαμε μαζί στον Ηλυσιακό την ίδια χρονιά. Ο κ. Πηλαδάκης εμπιστεύτηκε το Γιώργο Δώνη και με τη δουλειά που κάναμε η ομάδα ανέβηκε δύο κατηγορίες σε δύο χρόνια. Την πήραμε στη Δ' Εθνική και την ανεβάσαμε στη Β' το 2004, πριν πάμε μαζί με τον κ. Πηλαδάκη στη Λάρισα. Νομίζω ότι από εκεί και πέρα ο κόσμος θυμάται καλύτερα τα προπονητικά βήματα του Γιώργου Δώνη, κυρίως στη Λάρισα που κατακτήσαμε και το Κύπελλο του 2007, αλλά και τα τελευταία χρόνια στον Ατρόμητο, όπου παίξαμε δύο συνεχόμενα χρόνια στους τελικούς του Κυπέλλου.

Είναι πολύ φιλόδοξος και εργασιομανής. Δουλεύει πολύ σκληρά. Του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και θέλει οι ομάδες του να προσφέρουν και ωραίο θέαμα. Είναι επιθετικογενής προπονητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελεί την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Αντιθέτως, ρίχνει εξίσου το βάρος σε όλες τις γραμμές. Θέλει οι παίκτες του να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Πρώην παίκτες του συνεχίζουν να τον παίρνουν τηλέφωνο εκτιμώντας τη σχέση που είχαν. Είναι στα μεγάλα συν του Δώνη η σχέση με τους παίκτες. Ο τομέας των σχέσεων μέσα στην ομάδα είναι κάτι στο οποίο ρίχνουμε πάντα μεγάλο βάρος. Ο Δώνης προσπαθεί να περάσει πάντα ότι όλοι μέσα στην ομάδα είναι μία οικογένεια και κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ικανοποιημένοι οι παίκτες".

Τέλος, μίλησε και για το αποτυχημένο πέρασμα του Γιώργου Δώνη από την ΑΕΚ: " Η δουλειά που κάνουμε θέλει το χρόνο της για να φανεί. Στην ΑΕΚ γίνονταν διάφορα εκείνη τη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε όπως θέλαμε. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή. Όταν επιλέγεις κάποιον τεχνικό σημαίνει ότι έχεις ζυγίσει πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να αλλάζουν μέσα σε 2-3 μήνες. Διαχρονικά πάντως πιστεύω ότι η δουλειά μας έχει δείξει ότι δικαιωνόμαστε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ