STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εκλογές με 20ή αγωνιστική

Εκλογές με 20ή αγωνιστική
Σούπερ Λίγκα INTIME SPORTS

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι για τις 25 Ιανουαρίου αγώνες της Superleague, ανήμερα δηλαδή των εκλογών. Δεν θα υπάρξει, ωστόσο, αναβολή της 20ής αγωνιστικής.

Μία από τις ειδήσεις που επεφύλασσε το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, που έγινε την Τρίτη (13/1) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, ήταν και το αν γίνουν αγώνες την περίοδο των εκλογών.

Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφόρηση που προέκυψε, ανήμερα των εκλογών, δηλαδή στις 25 Ιανουαρίου, δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Αντίθετα, αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 του μήνα. Άλλωστε, άλλη αναβολή δεν... σήκωνε το πρωτάθλημα, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί φέτος στη Superleague.

Σημειώνεται ότι τα παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις 25 του μήνα είναι τα εξής: Παναιτωλικός-Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος, Πανθρακικός-Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός-Καλλονή, Πλατανιάς-Εργοτέλης, αλλά και το Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ που δεν θα γίνει καν, μια και οι Θεσσαλοί έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

Από τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ της Superleague ήταν η σύσταση επιτροπής, που θα ξεκινήσει επαφές με τον ΟΠΑΠ για να υπογραφεί νέα σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας. Τη συγκεκριμένη επιτροπή θα συγκροτήσουν εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακού, Παναιτωλικού, Ατρόμητου, αλλά και του Αστέρα Τρίπολης μέσω του προέδρου Γιώργου Μποροβήλου.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ