ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θέλει εκδίκηση ο Μπρέσκα!

Θέλει εκδίκηση ο Μπρέσκα!
Θέλει εκδίκηση ο Μπρέσκα!

Ο Μάριο Μπρέσκα θέλει... εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από τον Ατρόμητο στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας (videos)

Ο Μάριο Μπρέσκα μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, συνεχίζει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης (μαζί με τους Άλβαρες και Σολάκη) η οποία μοιάζει αρκετά με αυτή των Θεσσαλών.

Οι Αρκάδες τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα ενώ έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπως ο Βόλος την περσινή περίοδο.

Ο Σλοβάκος άσος ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό μιας και ο Ατρόμητος πήρε το εισιτήριο για το ΟΑΚΑ. Η μοίρα όμως έπαιξε και πάλι το παιχνίδι της και ο Σούπερ Μάριο θα βρει ξανά απέναντί του την ομάδα του Περιστερίου στην ίδια φάση του Κυπέλλου!

Με μήνυμα που έστειλε μέσω facebook ο άσος του Αστέρα τόνισε πως θέλει... εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό, κάτι που περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο.

Θέλει εκδίκηση ο Μπρέσκα!
Θέλει εκδίκηση ο Μπρέσκα!

Ας θυμηθούμε τα περσινά ματς...

02/03/11 Ατρόμητος Αθηνών - Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαγκανόφσκι (10') και Νεμπεγλέρα (61'). Ο Ολυμπιακός Βόλου ωστόσο απάντησε στο 79' με κεφαλιά του Σανκαρέ και θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία αν ο Σολάκης ήταν πιο εύστοχος στο 90ο λεπτό.

16/03/11 Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος Αθηνών 0-0

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση στο ξεκίνημα του ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση, με τον Ατρόμητο μάλιστα να έχει και δοκάρι με τον Ηλία Αναστασάκο στο 72ο λεπτό.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ