ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα γκολ της πρώτης μέρας των "16"

Τα γκολ της πρώτης μέρας των "16"
Καλλιθέα πανηγυρική INTIME SPORTS

Δείτε τα γκολ από τους πρώτους τέσσερις αγώνες για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Οριακά ο Παναθηναϊκός, η "σφαλιάρα" στον ΠΑΟΚ, ο άνετος ΠΑΣ και ο σοβαρός Αστέρας (videos)

Τέσσερα παιχνίδια είχαμε αυτή την εβδομάδα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, με πολλές εκπλήξεις είναι η αλήθεια, κάτι που φαίνεται πως συμβαίνει αρκετά φέτος.

Ήδη εκτός θεσμού έχουν μείνει ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Ατρόμητος και Άρης, ενώ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από την Καλλιθέα, ίσως έχουμε ακόμα έναν βαρύ αποκλεισμό.

Καλλιθέα - ΠΑΟΚ 2-0

Μέχρι τη φάση που ο Μαρουκάκης κέρδισε το πέναλτι από τον Βιβιάν τίποτε δεν προμήνυε το εντυπωσιακό φινάλε στον αγώνα Κυπέλλου της Καλλιθέας με τον ΠΑΟΚ και κυρίως την "καθαρή" νίκη των γηπεδούχων με 2-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένους τους γηπεδούχους στα καρέ τους, κατοχή μπάλας 70-30 στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πίεσε, έβγαλε φάσεις και είχε δύο δοκάρια με τον Σταφυλίδη, όμως εκτέθηκε από την αδυναμία αρχικά του Βιβιάν στο μαρκάρισμα αρχικά και στη συνέχεια συνολικά της άμυνας που τους χόρεψε ο Μαρουκάκης.

Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Το προβάδισμα την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πρώτο ματς της φάσης των "16".

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιενγκά στο 15' με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 70' με τον Καλαντζή. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου (20.00) στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-1

Ντεμπούτο με το δεξί έκανε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ με το Τριφύλλι να επικρατεί με 2-1 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και να παίρνει ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι δεν έπεισαν με την απόδοση τους, μπόρεσαν όμως να πετύχουν δυο γκολ χάρη στους Σο και Τοτσέ αλλά η μείωση του σκορ με πέναλτι του Ναζλίδη που κέρδισε ο ίδιος από τον Πίντο αφήνει ανοιχτή την πρόκριση και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στις 23 Ιανουαρίου στα Χανιά.

ΠΑΣ Γιάννινα - Φωστήρας 2-0

Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Πέμπτης (10/1) στο γήπεδο των "Ζωσιμάδων", καθώς νίκησε με 2-0 τον Φωστήρα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και πήρε τη νίκη με τα τέρματα του Τσουκαλά και του Ντε βινσέντι. Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η ρεβάνς στο γήπεδο του Ταύρου

(σε λίγο το βίντεο)

Εσείς μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδος

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ