ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις 12 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου

Στις 12 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου

Το ΔΣ της ΕΠΟ συνεδρίασε την Παρασκευή και πάρθηκε η απόφαση για εισήγηση προς την Super League να αρχίσουν τα πλέι οφ την 1η Μαΐου και να ολοκληρωθούν στις 26 Μαΐου. Στις 12 Μαΐου η εισήγηση για τον τελικό του κυπέλλου.

Για τις 12 Μαΐου μετατέθηκε τελικά ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος είχε αρχικά οριστεί για την προηγούμενη ημέρα.

Η εν λόγω απόφαση, όμως, προκαλεί νέο ζήτημα καθώς την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός της Ευρωλίγκας.

Άξιο αναφοράς είναι πως η τελευταία φορά που είχαν συμπέσει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας και το F4 της Ευρωλίγκας ήταν το 2009. Χαρακτηριστικό είναι πως και τότε ο τελικός του ποδοσφαίρου, ίσως ο καλύτερος στην ιστορία του θεσμού, ήταν ανάμεσα στον Ολυμπιακό κι έναν δικέφαλο (ΑΕΚ), κάτι που μπορεί να συμβεί και φέτος αν περάσει ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ολυμπιακός τον Πανθρακικό.

Επίσης, υπήρχε εκπροσώπηση και στον τελικό της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε και το τρόπαιο. Ειρήσθω εν παρόδω, το Τριφύλλι έχει ήδη περάσει στα play-offs της διοργάνωσης. Τέλος, εκείνο το Σάββατο (3/5) είχε διεξαχθεί κι ένας ακόμη ιστορικός αγώνας το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-6.

Από εκεί και πέρα στο ΔΣ της Παρασκευής, πάρθηκε απόφαση να καταγγελθεί η σύμβαση για την κάρτα υγείας, ενώ αναφορικά με την περίπτωση Κατίδη άπαντες συμφώνησαν με την απόφαση για αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από τις εθνικές ομάδες.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ