ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σκέφτηκε να επαναφέρει το αρχικό πλάνο ο Κοντονής

Σκέφτηκε να επαναφέρει το αρχικό πλάνο ο Κοντονής
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, χθες (9/5) σκεφτόταν να επαναφέρει το αρχικό πλάνο για ξένο διαιτητή στον τελικό και μαθητές στις εξέδρες. Μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη.

Το αλαλούμ συνεχίζεται αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σταύρος Κοντονής χθες (9/5) είχε στο μυαλό του να επαναφέρει το αρχικό πλάνο του, αφού πλέον δεν υπάρχουν τα κολλήματα για τον ξένο διαιτητή και τους μαθητές στις εξέδρες.

Έτσι, λοιπόν, βλέποντας και την πλευρά της ΕΠΟ να εμμένει στις θέσεις της, ετοιμάζεται να ζητήσει όσα ήθελε ευθύς εξ αρχής. Δηλαδή, να έρθει ξένη πεντάδα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αφού στις 15 Μαΐου θα έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα, άρα θα είναι διαθέσιμοι μετά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με δεδομένο βέβαια ότι δεν θα γίνει ο τελικός την Κυριακή.

Ο Σταύρος Κοντονής σκέφτηκε να στείλει επιστολή όπου θα ζητάει να γίνει το παιχνίδι με τους όρους που είχαν αποφασιστεί από κοινού με τις FIFA και UEFA. Παράλληλα, πλέον τα παιδιά θα έχουν επιστρέψει στα σχολεία τους, άρα θα μπορεί να γίνει ο τελικός με μαθητές στις εξέδρες, αφού θα μπορεί να οργανωθεί καλύτερα αυτό το πλάνο.

Όπως και να 'χει, μένει να δούμε τι τελικά θα πράξει ο υφυπουργός Αθλητισμού, η διαμάχη του οποίου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη συνεχίζεται, με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται στη... μέση και να ταλαιπωρείται σε καθημερινή βάση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ