ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σάββατο 6 Μαΐου ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν και η έδρα του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας δεν είναι ακόμη γνωστή, η ΕΠΟ όρισε τη σέντρα της αναμέτρησης για τις 20:30.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είναι το ζευγάρι του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2017, μετά το 4-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Παναθηναϊκού. Την έδρα του αγώνα δεν την γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, όμως η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η σέντρα θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εληννικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει:

" Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων 2017 στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαϊου και ώρα 20:30. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, νικώντας 4-0 στο γήπεδο Τούμπας και ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ η ΑΕΚ προκρίθηκε, παρότι ηττήθηκε στη ρεβάνς από τον Ολυμπιακό με 1-0, χάρη στη νίκη της στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 2-1.
Στo πλαίσιο του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την ανάδειξη του έργου που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός της χώρας μας
".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ