ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νίκη με Σαχινίδη για Απόλλωνα Λάρισας, 2-1 στην Καλλιθέα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Λάρισας ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς χάρη στα δύο γκολ του Σαχινίδη έφυγε με τη νίκη από το "Γρ. Λαμπράκης", επικρατώντας με 2-1 της Καλλιθέας. (videos)

Η τρέχουσα σεζόν θα βρει τον Απόλλωνα Λάρισας στη Football League, αλλά οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρώτο επίσημο ματς τους (δεν έχει ξεκινήσει η δεύτερη κατηγορία) καθώς επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 της Καλλιθέας για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καλλιθέα ξεκίνησε πιο δυνατά στην αναμέτρηση του "Γρ. Λαμπράκης" κι έφθασε κοντά στο γκολ μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά η πορεία της μπάλας μετά την προσπάθεια του Ταλέντο σταμάτησε στο δοκάρι.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για τη γηπεδούχο ομάδα, καθώς στο έβδομο λεπτό ο Σεζάι με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ. Οι Θεσσαλοί αντέδρασαν άμεσα και κέρδισαν πέναλτι - για το οποίο διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι - που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαχινίδης με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση. Τη νίκη στον Απόλλωνα Λάρισας έδωσε ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από ύψος του πέναλτι, καθώς η μπάλα προσέκρουσε πρώτα στο δοκάρι της εστίας του Κουτογλίδη κι εν συνεχεία κατάληξε στα δίχτυα αυτής.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Μαρσέλο Τροΐζι): Κοτουγλίδης, Κάτσικας, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Ντιακιτέ (78' Πάμπλο Φερέιρα), Τουρούκης (70' Μάκο), Μίγγος (78' Μπιμάι), Ταλέντο, Χοτζάλι, Ταμπάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Λαμπρόπουλος (82' Μίλιτς), Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης (71' Αγρόδημος), Βουτσιάς (62' Μαυρίας), Σαχινίδης.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική του 3ου ομίλου:

ΑΕΚ - Λαμία 2-0 (50' πεν. Χριστοδουλόπουλος, 80' Μάνταλος)

Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας 1-2 (7' Σεζάι / 15' πεν., 63' Σαχινίδης)

Η 2η αγωνιστική:

Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ

Λαμία - Καλλιθέα

Η 3η αγωνιστική:

Απόλλων Λάρισας - Λαμία

Καλλιθέα - ΑΕΚ

Η βαθμολογία του ομίλου

1. ΑΕΚ 3 (2-0)

2. Απόλλων Λάρισας 3 (2-1)

3. Καλλιθέα 0 (1-2)

4. Λαμία 0 (0-2)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ