ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με Κάσσο ο Απόλλων, 1-0 τον ΟΦΗ

Με Κάσσο ο Απόλλων, 1-0 τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ, στη Ριζούπολη, χάρη στο γκολ του Κάσσου για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι υπέρ των Κρητικών, το δεύτερο στις καθυστερήσεις.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης το γκολ στην αναμέτρηση της Ριζούπολης για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια ασυνεννοησία μεταξύ Δαύκου και Κώτσιου, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει κάτοχος της μπάλας ο Κάσσος και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι. Μία στο 22ο λεπτό, όταν ο Κύργιας μάρκαρε τον Βουό και κυρίως αυτή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πάνος κράτησε μέσα στην περιοχή τον Βουό από τη φανέλα και ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα.

Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Απόλλων Σμύρνης απείλησε πρώτος με την μπάλα να περνά πάνω από οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δαύκου μετά το σουτ του Διαμαντόπουλου. Ο ΟΦΗ απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό (13') όταν ο Ίμπαν Ράντι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χιώτης έχασε την μπάλα, αλλά στη συνέχεια έδιωξε το σουτ του Μπουρσέλη.

Στο 22ο λεπτό, ο Κύργιας μάρκαρε τον Βουό, υπήρξε επαφή, φαίνεται αυτή να προκαλεί την πτώση του Ιβοριανού, αλλά ο ρέφερι δεν υπέδειξε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χαντί εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε ο ΟΦΗ, ο Αντουκόρ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, αφύλακτος, αλλά η κεφαλιά του πέρασε πλησίον του αριστερού δοκαριού.

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν τις ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι έφθασαν στο γκολ. Στο 69ο λεπτό, επικράτησε σύγχυση ανάμεσα στον Δαύκο και τον Κώτσιο, ο Κάσσος έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ από πλάγια δεξιά, άνοιξε το σκορ.

Στο 76', ο Βαλλιάνος έκανε τη σέντρα, ο Χιώτης δεν υπολόγισε σωστά τη φάση με αποτέλεσμα ο Βουό να πιάσει την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πάνος κράτησε μέσα στην περιοχή τον Βουό από τη φανέλα και ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα.

Ο ΟΦΗ κι ο Απόλλων Σμύρνης είναι στον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με τους Παναθηναϊκό και Ηρακλής. Την Πέμπτη 27 Οκτώβρη, οι "πράσινοι" υποδέχονται τον "γηραιό", στις 19:30 στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Χιώτης. Ντάσιος (79' Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Περογαμβράκης (61' Κάσσος), Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (87' Τσιάρας).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):Δαύκος, Μίκιτς (73' Μιλοσάβλιεβ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (81' Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73' Κομεσίδης), Βουό, Ράντι.

Έτσι έπαιξαν οι δύο ομάδες:

Με Κάσσο ο Απόλλων, 1-0 τον ΟΦΗ
Με Κάσσο ο Απόλλων, 1-0 τον ΟΦΗ
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ