ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μανωλάς: "Εχουμε ελπίδες"

Μανωλάς: "Εχουμε ελπίδες"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Νίκη Βόλου Στέλιος Μανωλάς, αναγνώρισε την ανωτερότητα του Πανθρακικού.

Ο Στέλιος Μανωλάς, αναγνώρισε την ανωτερότητα του Πανθρακικού στη νίκη επί της Νίκη Βόλου με 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο διατηρεί την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Ξέραμε πως στα τελευταία παιχνίδια και μετά την αλλαγή προπονητή, ο Πανθρακικός είναι βελτιωμένος και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς στη Β’ εθνική έχουμε 40 παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, είχαμε κάποιους τραυματίες, κρατήσαμε και ορισμένους ποδοσφαιριστές εκτός.

Είχαμε σαν στόχο στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να ρισκάρουμε περισσότερο στην επανάληψη. Στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Κινδυνεύσαμε αρκετά από τον Πανθρακικό και στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι, αφού ειδικά στην ευκαιρία του Ουέλινγκτον θα μπορούσαμε να μειώσουμε το σκορ. Θα διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες μας αναλογούν στον επαναληπτικό".

Για το γεγονός ότι δεν ρίσκαρε αρκετά από το ξεκίνημα της επανάληψης σημείωσε:" Είπαμε να πάμε στο δεύτερο ημίχρονο με το 1-0, αλλά δεχθήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα. Ο Πανθρακικός έχει πολύ καλές μονάδες στην επίθεση, καλές συνεργασίες και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ